Fókuszban az egészség az Apollo 1. Sportnapján

Rate this post

Első alkalommal szervezett sportnapot az Apollo Tyres. A gyár dolgozóit és hozzátartozóikat is várták a Gyöngyösi Sportcsarnok és Kömlei Károly Sporttelepen. A több mint 400 főt foglalkoztató Apollo célul tűzte ki, hogy támogassa, bátorítsa munkatársait a sportolásban és ezáltal is segítse a közösségépítést és az egészségmegőrzést.

A program házigazdája Szántó Dávid sportriporter volt, a rendezvény reggeli tornával kezdődött Béres Alexandra fitness világbajnok vezetésével. A házi labdarúgó-bajnokság döntőit a helyszínen Erdmann Mátyás az M4 sportriportere közvetítette. A foci mellett kiemelt szerepet kapott a kézilabda is. A résztvevők az NB I-ben játszó B. Braun Gyöngyös kézilabda csapatának tagjaival beszélgethettek és dobálhattak együtt, a bátrak pedig hetes dobó versenyben próbálták meg a „lehetetlent”, bevenni Hudák Henrik és Holló Márk kapusok hálóját.

„Szeretnénk minél inkább részt venni a helyi közösségek, kiemelkedő kezdeményezések életében, támogatásában. Többek között ilyennek tartjuk aGyöngyösi Kézilabda Klubot, akik nagy örömünkre személyes jelenlétükkel tették még izgalmasabbá az Apollo Tyres sportnapját. Másfelől hosszú távú célunk, hogy az Apollo közösség számára természetes legyen a rendszeres sportolás, az egészségmegőrzés, ezért is tartottuk fontosnak megszervezni a sportnapot” – mondta a rendezvény kapcsánMákos Csaba azApollo Tyres gyárigazgatója.

A labdajátékokon túl crossfitversenyt, köredzéseket, csocsó, asztalitenisz és krikettbajnokságot is szerveztek és bemutatkoztak a helyi sportközösségek is. Volt lehetőség ultimate frizbizni, tollaslabdázni vagy éppen a tequball névre hallgató, az asztaliteniszt és lábtengót ötvöző játékot kipróbálni. A gyöngyösi kórházzal együttműködve a helyszínen egészségügyi szűrőprogramok is várták az érdeklődőket: vérnyomás-, illetve test zsírmérésre, érintésmentes szemvizsgálatra is lehetőségvolt. Az életmód tanácsadás mellett pedig egészséges ételek kóstolójára és receptcserére is invitálták a részvevőket.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =