A MAN és a Goodyear bővítik együttműködésüket

Rate this post

A Goodyear lett a MAN járművezető-képzési programjának kizárólagos tehergépkocsi-abroncs beszállítója

Gerhard Beck, eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncs értékesítési vezető (Peter Platje, a Goodyear Dunlop EMEA eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncsok részlege értékesítési igazgatójának képviseletében)(balra), és Michael Wanitschek, a MAN Solutions igazgatója megkötik a Goodyear és a MAN ProfiDrive® közti együttműködési megállapodást.
Gerhard Beck, eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncs értékesítési vezető (Peter Platje, a Goodyear Dunlop EMEA eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncsok részlege értékesítési igazgatójának képviseletében)(balra), és Michael Wanitschek, a MAN Solutions igazgatója megkötik a Goodyear és a MAN ProfiDrive® közti együttműködési megállapodást.

Európa-szerte a Goodyear letta MAN kizárólagos abroncsbeszállító partnere a MAN ProfiDrive® járművezető-képzési kezdeményezése kapcsán. A partneri kapcsolat részeként a MAN ProfiDrive® által használt mind a 25 nyerges vontató és tréler a legújabb, Goodyear abroncsokkal lesz felszerelve, köztük az üzemanyag-hatékony FUELMAX-szal,a futásteljesítményre összpontosító KMAX termékvonal abroncsaival, és a vegyes alkalmazású, országútra és terepre egyaránt alkalmas Omnitrac II-vel. A MAN abroncsainak karbantartását is a Goodyear fogja végezni, melynek részeként az abroncsjavító műhely irányítását is átveszi.A partnerség keretében emellett a Goodyear fogja kiképezni a MAN oktatóit az abroncsok kapcsolódó témakörökben. A fentiek a Gumigyártó és a MAN között az eredeti tehergépkocsi-felszerelések terén fennálló szoros és hosszú távú kapcsolatra építenek. A két vállalat már jó ideje működik együtt olyan események kapcsán, mint például a MAN  Trucknology® Napok.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a MAN ProfiDrive® járművek kizárólagosan a Mi tehergépkocsi-abroncsainkkal való felszerelése révén bővíteni tudjuk a MAN-nal fennálló partneri kapcsolatunkat” – fejtette ki Peter Platje, a Goodyear EMEA eredeti gyártói tehergépkocsi-abroncsok részlegének értékesítési igazgatója. „A MAN ProfiDrive® révén újabb értékes kapcsolati pontot teremtünk termékeink felhasználóival, akikkel így megismertethetjük a tehergépkocsi-abroncsok, illetve azok karbantartásának és helyes kiválasztásának fontosságát. A MAN ProfiDrive® képzés során a tehergépkocsi-vezetők Európa-szerte ezt nem csupán elméletben, de ami még fontosabb, a gyakorlatban is el fogják sajátítani.”

„A Goodyear kitűnő partnerünk, akivel hosszú és sikeres közös történetre tekinthetünk vissza” – mondta Andreas Griem, a MAN ProfiDrive® igazgatója. „Világszínvonalú szakmai és gyakorlati képzésünknek egyértelműen hasznára válik a való együttműködésünk. A Goodyear tehergépkocsi-abroncsai és ProfiDrive® oktatóink dedikált képzése a tehergépkocsi-abroncsokkal kapcsolatos témákban együtt, valódi értéket képviselnek.”

Átfogó oktatási koncepció

A MAN ProfiDrive® minősített képzési rendszert kínál a hivatásos járművezetők számára, mely az ő igényeiket helyezi előtérbe, miközben a flottaüzemeltetők igényeit is figyelembe veszi. A hivatásos járművezetők elméleti képzési követelményeinek lefedése ésa szakszerű gyakorlati oktatás révén az általunk kínált tanfolyamok egyrészt biztonságosabbá és gazdaságosabbá teszik a mindennapi járművezetést. Másrészt e tanfolyamok résztvevői abból a több mint 30 évnyi tapasztalatból is profitálnak, melyre a közúti szállítás biztonságának és hatékonyságának elméleti és gyakorlati oktatása terén szert tettünk.

Ezt olvasta már?

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyár kollégái a magyar labdarúgó válogatottnak

Nemzeti színű kivilágítással szurkolnak a Bridgestone gyárban

A Bridgestone gumiabroncsgyár kollégái a szívükön viselik a magyar labdarúgó válogatott sikerét: „Hajrá, magyarok!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × öt =