BFGoodrich ® Urban Terrain T/A.

4/5 - (6 votes)

A BFGoodrich® kizárólag európai piacokra szánt, új SUV és városi szabadidő-autó abroncsa

BFGoodrich © Photo François Berrué
© Photo François Berrué

2015 októberében kerül forgalomba Európában az új BFGoodrich ® Urban Terrain T/A®abroncs, amely a SUV és városi szabadidő-autó tulajdonosoknak kínál rendkívüli strapabírást, megbízható fékhatást és hosszú élettartamot. A BFGoodrich® megkerülhetetlen „terepes” szakértelme garantálja, hogy a városi forgalomban biztonságosan, az akadályokat könnyedén véve autózhat, akinek ilyen abroncsa van.

Három európai abroncsgyárban (a franciaországi Cholet-ban és Roanne-ban, illetve a lengyelországi Olsztynban) gyártják az új BFGoodrich® Urban Terrain T/A® négy-évszakos abroncsot; kifejezetten városi forgalomra tervezték, olyan autósok számára, akik szabadidő-autójuk volánjánál szeretnék megtapasztalni a hosszú élettartamú, robosztus abroncs nyújtotta vezetési élményt.

Az új BFGoodrich® Urban Terrain T/A®sokoldalú:
– Nedves úton a széles hosszirányú vízelvezető barázdák nagyon hatékonyan vezetik el a vizet, és biztonságossá teszik az autózást.
– Mély bemetszésű lamellái havas felületen, sárban és fagyos felületen biztosítanak kitűnő vonóerőt. Téli minősítésű abroncs: 3PMSF (3-Peak-Mountain withSnowFlake – 3 hegycsúcs és hópehely) és M+S (Mud and Snow – sár és hó) jelöléssel láttuk el.
– A fejlesztési elképzelés szerint 90%-ban országúti és 10%-ban terephasználatra optimalizált abroncs, minden felületen meggyőzően tapad.
– Strapabíró, robosztus felépítmény. 20%-kal erősebb textil övbetétei minden, a városban előforduló mechanikai hatást lebírnak, nem fog ki rajta a padka, a járdaszegély vagy a kátyú.
– Végül pedig vastag futójának köszönhetően hosszabb ideig használható, aszimmetrikus mintázata lassú, egyenletes kopást biztosít.

A kizárólag európai piacokon értékesített BFGoodrich® Urban Terrain T/A®18 féle méretválasztékban kapható. A Dacia Duster, Hyundai iX35, Kia Sportage, Opel Mokka, Nissan Qashqai, Suzuki Vitara, Range Rover, Ford Kuga, Jeep Cherokee, Volkswagen Touareg vagy Tiguan tulajdonosok mind megtalálják az autójukra való méretet, és hosszú ideig élvezhetik a különleges vezetési élményt.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kilenc − 6 =