A Hankook Tire további méretekkel bővíti gumiabroncs kínálatát

Rate this post

Actros_Hankook_AL10_gumi_piac_magazin

A Hankook Tire további méretekkel bővíti gumiabroncs-kínálatát a prémium tehergépkocsik első gyári felszereléséhez

A Hankook Tire az európai piacon az e-cube MAX és SmartFlex prémium abroncsait további 20 méretben kínálja első gyári felszerelésként az Actros és Atego modellsorozatokhoz. A Hankook tehergépkocsi és autóbusz radiál gumiabroncsainak növekvő piaci részesedése Európában a Hankook elismert technológiai kompetenciáján és minőségén alapul.

A Hankook Tire a Mercedes Benz Actros, Antos, Arocs, Econic és Atego tehergépkocsikra vonatkozó korábbi gyári beszállítói szerződései keretében bővíti első gyári felszerelésű abroncsainak választékát a nehéz- és középsúlyú haszongépjárművek szegmensében.  Az abroncsgyártó jelenlegi első gyári felszerelés kínálatába tartozik többek között az AL10+ és DL10+ e-cube MAX valamint a SmartFlex AH31 és DH31, melyek mind elismert termékek az európai piacon.

A Hankook ezen felül több 22,5 collos gumiabroncsot kínál majd, mely a legnagyobb mennyiségben értékesített teherabroncs-méret Európában. A leginkább keresett nehéz- és középsúlyú tehergépkocsik első gyári felszerelésű termékeinek beszállításával a Hankook márka egy igen kemény konkurenciaharc által uralt piacon erősíti meg ezzel pozícióját, ami újabb mérföldkövet jelent a teherabroncs üzletágban a fenntartható növekedés felé.

Az AL10+ e-cube MAX (nagy távolságú gumiabroncs bármely tengelyhelyzethez) a hullámszerkezetű hosszirányú mintaárok-profilja megelőzi az egyenetlen kopást, ezzel hosszabb élettartamot és tartós üzemanyag-hatékonyságot tesz lehetővé. Az AL10+ javított futófelületi keveréke és magas terhelhetőségi indexe javítja az üzemanyag-hatékonyságot a nagyobb terhelhetőség mellett. A DL10+ e-cube MAX (hajtott tengelyre, nagy távolságra) kiemelkedő vonóerő átvitelt biztosít a vezető számára háromdimenziós lamelláinak köszönhetően, miközben a különlegesen széles mintaelemek és mély mintaárkok magasabb futásteljesítményt tesznek lehetővé. A DL10+ mintaelem-stabilizátorai is hozzájárulnak a hosszabb élettartam és a kisebb gördülési ellenállás eléréséhez. Mindkét különböző mintázatú abroncsmodellt három méretben kínálják: 315/80R22,5, 315/70R22,5, valamint 315/60R22,5.

A SmartFlex AH31 hibrid sorozat egy négy-évszakos, kormányzott kerekekre való gumiabroncs, mely megfelel különféle útviszonyokhoz, és az egyenletes kopás és nagy futásteljesítmény mellett lényegesen kisebb a gördülési ellenállása. Az innovatív, hajtott tengelyre gyártott SmartFlex DH31 abroncs a legújabb 3PMSF-jelölésnek (Three Peak Mountain Snowflake – három hegycsúcs hópehellyel) megfelelően téli körülmények között kiemelkedő vonóerő átvitelt, illetve különböző alkalmazási feltételek mellett is – mint helyi és hosszútávú forgalom egyaránt – nagy futásteljesítményt biztosít. A SmartFlex AH31 és a SmartFlex DH31 három méretben kapható, 315/80R22.5, 315/70R22.5, illetve az új Actros számára 295/80R22.5 méretben.

Az M+S és a 3PMSF jelöléssel az e-cube Max DL 10+ és a SmartFlex sorozat optimálisan alkalmazható tehergépkocsikon téli körülmények között.

2014-ben a Mercedes-Benz a Hankookot választotta első gyári gumiabroncs-beszállítójaként középsúlyú tehergépkocsija, az Atego, valamint nehéz tehergépkocsija, az Actros számára. Olyan vezető autógyártók, mint a Mercedes-Benz stratégiai partnereként a Hankook világszinten ismertté vált első osztályú technológiájáról és kiváló minőségű termékeiről a tehergépkocsi- és autóbuszabroncsok szegmensében.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük