Legfrissebb hírek

A Hankook Tire további méretekkel bővíti gumiabroncs kínálatát

Rate this post

Actros_Hankook_AL10_gumi_piac_magazin

A Hankook Tire további méretekkel bővíti gumiabroncs-kínálatát a prémium tehergépkocsik első gyári felszereléséhez

A Hankook Tire az európai piacon az e-cube MAX és SmartFlex prémium abroncsait további 20 méretben kínálja első gyári felszerelésként az Actros és Atego modellsorozatokhoz. A Hankook tehergépkocsi és autóbusz radiál gumiabroncsainak növekvő piaci részesedése Európában a Hankook elismert technológiai kompetenciáján és minőségén alapul.

A Hankook Tire a Mercedes Benz Actros, Antos, Arocs, Econic és Atego tehergépkocsikra vonatkozó korábbi gyári beszállítói szerződései keretében bővíti első gyári felszerelésű abroncsainak választékát a nehéz- és középsúlyú haszongépjárművek szegmensében.  Az abroncsgyártó jelenlegi első gyári felszerelés kínálatába tartozik többek között az AL10+ és DL10+ e-cube MAX valamint a SmartFlex AH31 és DH31, melyek mind elismert termékek az európai piacon.

A Hankook ezen felül több 22,5 collos gumiabroncsot kínál majd, mely a legnagyobb mennyiségben értékesített teherabroncs-méret Európában. A leginkább keresett nehéz- és középsúlyú tehergépkocsik első gyári felszerelésű termékeinek beszállításával a Hankook márka egy igen kemény konkurenciaharc által uralt piacon erősíti meg ezzel pozícióját, ami újabb mérföldkövet jelent a teherabroncs üzletágban a fenntartható növekedés felé.

Az AL10+ e-cube MAX (nagy távolságú gumiabroncs bármely tengelyhelyzethez) a hullámszerkezetű hosszirányú mintaárok-profilja megelőzi az egyenetlen kopást, ezzel hosszabb élettartamot és tartós üzemanyag-hatékonyságot tesz lehetővé. Az AL10+ javított futófelületi keveréke és magas terhelhetőségi indexe javítja az üzemanyag-hatékonyságot a nagyobb terhelhetőség mellett. A DL10+ e-cube MAX (hajtott tengelyre, nagy távolságra) kiemelkedő vonóerő átvitelt biztosít a vezető számára háromdimenziós lamelláinak köszönhetően, miközben a különlegesen széles mintaelemek és mély mintaárkok magasabb futásteljesítményt tesznek lehetővé. A DL10+ mintaelem-stabilizátorai is hozzájárulnak a hosszabb élettartam és a kisebb gördülési ellenállás eléréséhez. Mindkét különböző mintázatú abroncsmodellt három méretben kínálják: 315/80R22,5, 315/70R22,5, valamint 315/60R22,5.

A SmartFlex AH31 hibrid sorozat egy négy-évszakos, kormányzott kerekekre való gumiabroncs, mely megfelel különféle útviszonyokhoz, és az egyenletes kopás és nagy futásteljesítmény mellett lényegesen kisebb a gördülési ellenállása. Az innovatív, hajtott tengelyre gyártott SmartFlex DH31 abroncs a legújabb 3PMSF-jelölésnek (Three Peak Mountain Snowflake – három hegycsúcs hópehellyel) megfelelően téli körülmények között kiemelkedő vonóerő átvitelt, illetve különböző alkalmazási feltételek mellett is – mint helyi és hosszútávú forgalom egyaránt – nagy futásteljesítményt biztosít. A SmartFlex AH31 és a SmartFlex DH31 három méretben kapható, 315/80R22.5, 315/70R22.5, illetve az új Actros számára 295/80R22.5 méretben.

Az M+S és a 3PMSF jelöléssel az e-cube Max DL 10+ és a SmartFlex sorozat optimálisan alkalmazható tehergépkocsikon téli körülmények között.

2014-ben a Mercedes-Benz a Hankookot választotta első gyári gumiabroncs-beszállítójaként középsúlyú tehergépkocsija, az Atego, valamint nehéz tehergépkocsija, az Actros számára. Olyan vezető autógyártók, mint a Mercedes-Benz stratégiai partnereként a Hankook világszinten ismertté vált első osztályú technológiájáról és kiváló minőségű termékeiről a tehergépkocsi- és autóbuszabroncsok szegmensében.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + tizenhárom =