Garagent – TPMS Szakmai Tanfolyam

Rate this post

Ezúton szeretnénk minden autójavítással foglalkozó szakember szíves figyelmébe ajánlani egy TPMS tanfolyamot a GarAgent AH Kft. szervezésében.

AutóTeszt új vastag

Magyarországon is elérhetővé válnak a TexaEDU több európai országban már közkedvelt, és magas színvonalú szakmai tanfolyamai.

Az első témakör, amit átvettünk és honosítottunk az a – TPMS (keréknyomás felügyelő) – rendszerek elméleti és gyakorlati diagnosztikájával, javításával illetve a különféle járműgyártók rendszereinek sajátosságaival foglalkozó tananyag.

A következő TPMS szakmai tanfolyam időpontja:

2016. március 11. Péntek
Kezdés: 09:00. Időtartam: kb.: 6 óra.

Ez nem egy termékbemutató, hanem egy szakmai tanfolyam.
A tanfolyamot ajánljuk mindenkinek, aki többet szeretne meg tudni a TPMS (keréknyomás felügyelő) rendszerek működéséről, a napi munka során hasznosítható gyakorlati tudásra szeretne szert tenni a TPMS rendszerek diagnosztikájában, szervizelésében és karbantartásában.

A tanfolyamon a Texa diagnosztikai eszközeit használjuk a munkához, de az átadott információ nem Texa specifikus, hanem egy univerzálisan használható tudás.
________________________________________

Miről is szól ez a tanfolyam?

A tanfolyam alapvető célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a különféle TPMS (keréknyomás felügyelő) rendszerek működésével, a mindennapokban is használható elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek ezeknek a rendszereknek a diagnosztizálásában, javításában, szervizelésében, megismerkedjenek a különböző járműgyártók speciális megoldásaival.

Minden jelentkező kap egy magyar nyelvű tankönyvet, amely tartalmazza a teljes tananyagot, részletes leírásokkal és ábrákkal, így a tanfolyamon elhangzott információ később is bármikor feleleveníthető.

Itt letölthető a tankönyv tartalom jegyzéke, amely megegyezik a tanfolyam tematikájával és néhány oldal az 52 oldalas tananyagból.

A tanfolyam végén az ellenőrző tesztet sikeresen kitöltő résztvevők egy „Szakmai Oklevelet” kapnak.

Helyszín: GarAgent AH Kft 1116 Budapest Kondorosi út 2/a 1. emeleti Oktatóterem
A tanfolyam díja: 19.000 Ft+Áfa + A tankönyv díja: 4.000 Ft+Áfa.
A tanfolyam díja teljes egészében levásárolható a Texa diagnosztikai eszközeinek árából.

GarAgent-nél regisztrált Texa TPMS rendszerrel már rendelkező ügyfeleink számára a tanfolyam kedvezményes díja: 10.000 Ft+ Áfa.

Jelentkezési lap Itt tölthető le.

Érdeklődni és jelentkezni a 06-1-801-8160-as telefonszámon vagy az info@garagent.hu e-mail címen lehet.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 11 =