Garagent – TPMS Szakmai Tanfolyam

Rate this post

AutóTeszt új vastag

Ezúton szeretnénk minden autójavítással foglalkozó szakember szíves figyelmébe ajánlani, hogy a GarAgent AH Kft szervezésében Magyarországon is elérhetővé válnak a TexaEDU több európai országban már közkedvelt, és magas színvonalú szakmai tanfolyamai.

Az első témakör, amit átvettünk és honosítottunk az a – TPMS (keréknyomás felügyelő) – rendszerek elméleti és gyakorlati diagnosztikájával, javításával illetve a különféle járműgyártók rendszereinek sajátosságaival foglalkozó tananyag.

A következő TPMS szakmai tanfolyam időpontja:
2016. március 11. Péntek
Kezdés: 09:00. Időtartam: kb.: 6 óra.

Ez nem egy termékbemutató, hanem egy szakmai tanfolyam.
A tanfolyamot ajánljuk mindenkinek, aki többet szeretne meg tudni a TPMS (keréknyomás felügyelő) rendszerek működéséről, a napi munka során hasznosítható gyakorlati tudásra szeretne szert tenni a TPMS rendszerek diagnosztikájában, szervizelésében és karbantartásában.

A tanfolyamon a Texa diagnosztikai eszközeit használjuk a munkához, de az átadott információ nem Texa specifikus, hanem egy univerzálisan használható tudás.
________________________________________

Miről is szól ez a tanfolyam?
A tanfolyam alapvető célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a különféle TPMS (keréknyomás felügyelő) rendszerek működésével, a mindennapokban is használható elméleti és gyakorlati tudást szerezzenek ezeknek a rendszereknek a diagnosztizálásában, javításában, szervizelésében, megismerkedjenek a különböző járműgyártók speciális megoldásaival.

Minden jelentkező kap egy magyar nyelvű tankönyvet, amely tartalmazza a teljes tananyagot, részletes leírásokkal és ábrákkal, így a tanfolyamon elhangzott információ később is bármikor feleleveníthető.

Itt letölthető a tankönyv tartalom jegyzéke, amely megegyezik a tanfolyam tematikájával és néhány oldal az 52 oldalas tananyagból.

A tanfolyam végén az ellenőrző tesztet sikeresen kitöltő résztvevők egy „Szakmai Oklevelet” kapnak.

Helyszín: GarAgent AH Kft 1116 Budapest Kondorosi út 2/a 1. emeleti Oktatóterem
A tanfolyam díja: 19.000 Ft+Áfa + A tankönyv díja: 4.000 Ft+Áfa.
A tanfolyam díja teljes egészében levásárolható a Texa diagnosztikai eszközeinek árából.

GarAgent-nél regisztrált Texa TPMS rendszerrel már rendelkező ügyfeleink számára a tanfolyam kedvezményes díja: 10.000 Ft+ Áfa.

Jelentkezési lap Itt tölthető le.

Érdeklődni és jelentkezni a 06-1-801-8160-as telefonszámon vagy az info@garagent.hu e-mail címen lehet.

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük