Új TV kampány a Michelintől

Rate this post

Michelin_Cross_Climate_gumi 660

2016. március 1-jén újra TV kampányt indít a Michelin, mely az egyik legkedveltebb európai márka (1).

A reklámkampány az abroncsújdonságról, a CrossClimate-ról szól.

A Michelin új technológiája sikeresen egyesítette a nyári és téli abroncsok tulajdonságait egyetlen abroncsban, mely biztonságot nyújt bármilyen időjárási körülmények között. Új, váratlan és egyedülálló, mert a CrossClimate az első olyan nyári abroncs, melynek megalkotását a változó időjáráshoz való alkalmazkodás vezette. Az új kategóriát teremtő abroncs a meglévő kínálat mellett idén kis méretekkel, és városi terepjárókra való, speciális jelölésű termékekkel is jelentkezik Magyarországon.

Különleges, filmszerű video szemlélteti, hogy mire is képes az új abroncs. A reklám egy a különböző időjárási körülményeket megtestesítő óriások fogságába esett család történetét mutatja be, akiket végül a Michelin Mester ment meg a hőségtől, esőtől és a hótól. A család biztonságban haladhat tovább, hiszen a “CrossClimate felkészít minden időjárási helyzetre”.

A képi világot a TBWA készítette. Az animáció főszereplője a márka népszerű, emblematikus figurája, a Michelin Mester.

A Michelin jelenlétét erősítő, és a terméket népszerűsítő, ma kezdődő kampány 6 héten át prémium TV csatornákon és digitális felületeken kívánja elérni célközönségét.

(1) A német Best Brands tanulmányalapján a Michelin az egyike a 10 Legjobb Corporate Márkának Európában. A felmérést évente szervezi meg a GfK Market Research, Németországban, Angliában, Franciaországban, Olaszországban és Spanyolországban, 5 000 online válaszadó véleménye alapján.

Ezt olvasta már?

Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Idén is telitalálat az egészség! Bajusszal és focival kampányolt a férfiegészség mellett a Bridgestone Tatabánya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.