A Vredestein új prémium nyári gumit mutat be: Vredestein Ultrac Satin

3.7/5 - (13 votes)
Nagy teljesítményű abroncs kiemelkedő vezetési tulajdonságokkal és „zöld” besorolással
Nagy teljesítményű abroncs kiemelkedő vezetési tulajdonságokkal és „zöld” besorolással

Az Apollo Vredestein a Genfi Autószalon keretében mutatja be legújabb termékét, a nagy teljesítménnyel és hipermodern technológiai megoldásokkal felvértezett Vredestein Ultrac Satin abroncsot. A kifejezetten kényes vásárlók számára, felső kategóriás autókhoz és utcai terepjárókhoz készült abroncs az Apollo Tyres globális kutatási-fejlesztési központja által megalkotott fejlett technológiai megoldások, valamint az olasz Giugiaro tervezőiroda dizájnja alapján készült.

A nagyobb méretű és egyre erőteljesebb motorral ellátott autók térhódítása töretlenül folytatódik. A hagyományos robbanómotoros autók, a népszerű bedugható hibridek és az elektromos típusok egyaránt egyre nagyobbá és súlyosabbá válnak. Ez vezetett ahhoz, hogy az Apollo Vredestein úttörő fejlesztések révén megalkossa legújabb innovatív és fenntartható abroncsát, mely a Vredestein Ultrac Satin nevet kapta. Ez a magas minőségű, prémium kategóriás nyári abroncs új szintre emeli az autók teljesítményét, ráadásul a CO₂-kibocsátás csökkentéséhez is hozzájárul.

Kiemelkedő tapadás nedves felületeken, alacsony gördülési ellenállás
A különleges, tapadásnövelő gyantának és a futófelületen elhelyezett, Z alakú bemélyedéseknek köszönhetően az új abroncs vizes felületeken is páratlan tapadást és irányíthatóságot biztosít. Az aszimmetrikus futófelület és az optimalizált mintázat hozzájárul a pontosabb kormányzáshoz és a jobb irányíthatósághoz. A vállalat abroncsszakemberei az alacsony gördülési ellenállás és a nedves felületeken is egyenletes tapadás érdekében a következő öt területen értek el komoly eredményeket az abroncsgeometria és az összetevők optimalizálásával: a futófelület, a futófelület alapja, az oldalfal, a vázszerkezet, valamint a peremvédő.

A Vredestein Ultrac Satin jellemzőinek rövid összefoglalása
• Kiemelkedő fékteljesítmény: 3,3 méterrel rövidebb féktáv 80 km/h-n és magasabb sebességen is*
• Kényelmes, pontos és jól szabályozható kormányzás
• 12 százalékkal jobb irányíthatóság száraz felületeken*
• 10 százalékkal jobb irányíthatóság nedves felületeken*
• Alacsony gördülési ellenállás = alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás
• 100% A-jelölés nedves felületen történő fékezés esetén, gördülési ellenállás (C/B) és alacsony külső zajszint (71 dB)
• 16 és 18 hüvelyk közötti méretben, W és Y sebességkóddal kapható (az év második felében nagyobb méretek is bevezetésre fognak kerülni, 20 hüvelykkel bezárólag).

*A korábbi Ultrac Cento termékhez képest (méret: 245/40R18 Y), belső tesztek alapján mérve.

Vredestein_ULTRAC_SATIN_HARDWELL_DYNAMIC_gumi 660

Különlegesség: a Vredestein Ultrac Satin Hardwell változat!
A közismert DJ Hardwellel való együttműködés és a „Rock the Road” kampány keretében egy exkluzív, limitált kiadás is készül a Vredestein Ultrac Satin abroncsból. A hamarosan meghallgatható „Run Wild” lesz a 225. szám, melyet Hardwell saját kiadója, a „Revealed Recordings” megjelentet. A dalhoz forgatott különleges videokliphez limitált kiadás dukál: a Vredestein Ultrac Satin Hardwell kiadásból kizárólag 225 darab fog készülni. Az abroncs oldalfala egyedi megjelenést kap, grafikus elemei között Hardwell logója, valamint egy hangszínszabályzó-görbe fog szerepelni. Ez a termék kizárólag a preferált Apollo Vredestein üzleti partnereknél lesz kapható 225/45 R17 Y méretben, így például Audi A3 vagy Mercedes-Benz CLA típusokra lehet majd felszerelni.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

8 + tizenhét =