Reifen Gundlach – Európa ­gumiabroncs partnere!

Rate this post

Raubach. Ami 1973-ban egy kis szerelő műhelyből indult, az mára – több mint 40 év elteltével – a német piacon vezető gumiabroncs nagykereskedelemmé nőtte ki magát.

Reifen Gundlach auto flotta

Minden Márka – minden méret – minden egy kézből!

Reifen Gundlach2 logisztika iroda

Reifen Gundlach: az egyik legnagyobb és leghatékonyabb szolgáltató Európa szívében,  több mint 270 munkatárssal az értékesítés, logisztika, marketing és vezetés területén. 1986 óta foglalkozik a vállalat nagykereskedelemmel és a 90-es évektől Németország  első 5 legnagyobb gumiabroncs-kereskedése közé sorolható.

A céget Heinrich Gundlach alapította,  aki újoncként egy kis szervizzel kezdte pályafutását a  gumiab­roncs piacon. Veje, Gebhard Jansen, jelenlegi ügyvezető  belépésével egyidejűleg megkezdődött a nagykereskedelmi tevékenység is. 1998-ban a japán Itochu csoport átvette a társaságot, amely lehetővé tette a terjeszkedést. Ezáltal a logisztikai központban több mint 1 millió készlet áll rendelkezésre, illetve Európa egyik legmodernebb komp­lett-kerék össze ­szerelő gépsorával dolgozik a cég.

Reifen Gundlach8 komplettt kerék 660

2012–től a holland Pon Holding Shareholer csoportjába tartozik a vállalat. 

A megrendelések  online shopon, illetve az 50 fős értékesítési csapatunkon ke­resztül érkeznek be, melyeket saját autóval, csomagküldő szolgálattal, és spedíció segítségével juttatjuk el a vásárlóhoz. Az export értékesítést javarészt anyanyelvi szakemberek végzik, akik a helyi mentalitásokat és szokásokat ismerik.

„Szakemberek a szakembereknek“ elve szerint dolgozunk, és a Pon Holding égisze alatt különféle exkluzív márkákat kínálunk fel mind a gumiabroncs mind az alufelni területén, amely versenyképessé teszi vevőinket. Emiatt termékeink és a szolgáltatás minősége kapja a legnagyobb hangsúlyt nálunk.

Ennek bizonyítékául szolgál, hogy Reifen Gundlach 2008 óta  DIN EN ISO 9001,  a komplett-kerék gyártásban pedig  az OE szabvány ISO / TS 16949 minősítéssel rendelkezik. Ugyanez az abszolút szakértelem jellemző a TPMS nyomásérzékelő szenzorok területén is, hiszen olyan autóimportőrök beszállítói vagyunk, mint a Kia, Hyundai, Honda, ahol már több mint 300.000 szenzor telepítését végeztük el. Minőség az európai gumiabroncs kereskedelemben – ez a Reifen Gundlach mottója


Több mint 1.000.000 termék kiszolgálása raktárról!

Széleskörű választék

Felnik kizárólagos jogú forgalmazása

Ingyenes hívószám – Németország:

06800 20722

Kapcsolatfelvétel:
Andrea Kerekes
email: a.kerekes@reifengundlach.de
Tel. +49 2684 9450-552

www.reifengundlach.de


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 + húsz =