Az Autó-Doktor Kft.

5/5 - (1 vote)

Auto doktor 660 4

Az Autó-Doktor Kft. koncepciót, mint teljes körű szerviz-szolgáltatást nyújtó autószervizt a kilencvenes évek végétől indította el az ötletgazda Horváth Róbert tulajdonos.

A mai kor fejlett elektronikus vezérlésű autócsodái megkövetelik a magas szintű és folyamatosan kontrollált szaktudást. A tudás fejlesztését az Autó-Doktor Kft. által szervezett szakmai és szervizmenedzselési tanfolyamok segítik elő. A cél az, hogy majd az autók teljes körű gondozását gyakorlószervizek országszerte hasonló külső megjelenési formával, kinézettel rendelkezzenek. A szervizek megjelenései, valamint az országos reklámkampányok mind azt szolgálják, hogy az egységes arculat és tevékenységi kör elérje az autóját legnagyobb becsként kezelő úrvezetőt vagy flotta tulajdonost.

Auto doktor 660 3

A szervizek kulturált ügyfélváróval, parkolóval, magas fokú szakértelemmel várják az ügyfeleket ahol kiegészítők és a Liqui Moly kenőanyagok kereskedelmi vásárlására is lehetőség nyílik. Természetesen a szezonális menetbiztonsági átvizsgálás, hozom-viszem, bérautó szolgáltatás,gumiabroncs értékesítés, szerelés is elérhető a szervizekben. Aki a hatóságilag kötelező vizsgálatokra (zöldkártya, műszaki vizsga, fék, futómű, stb.) fáradna el a szervizek valamelyikébe teljes körű szolgáltatásokra számíthat. A futásteljesítményhez tartozó revíziók vagy az évekhez kötődő szervizműveleteket a társpartnereink is hiteles forrásból vásárolt adatbázisokból a gyártóművi előírások alapján végzik el, és ez az Ön részére biztosított saját, egyedi szervizkönyvben pecsétjével igazolja is.

Korábbi interjú >>>

Hol található >>>

autodoktor_660

Üdvözlettel:

Horváth Róbert
Tulajdonos/Ügyvezető
Inhaber/Geschäftsführer
Owner/Executive Manager

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366 077
horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

17 + kettő =