Az újrafutózott Dunlop TreadMax SP446

Rate this post

A Dunlop a téli és nyári, illetve távolsági és helyközi felhasználásra szánt, új közúti tehergépkocsi-abroncsainak piaci bevezetésével egy időben bemutatja az új Dunlop SP446 húzó abroncs TreadMax prémium melegen újrafutózott verzióit.

A Dunlop TreadMax újrafutózott abroncsai ugyanolyan gazdaságosak, mint az új és a korábbi generáció abroncsai
A Dunlop TreadMax újrafutózott abroncsai ugyanolyan gazdaságosak, mint az új és a korábbi generáció abroncsai

Csakúgy, mint az új SP346 és SP446 abroncsok karkasza, az előző generációs Dunlop SP344, SP444 abroncsok karkasza is feldolgozható mint Dunlop TreadMax SP446 újrafutózott abroncs. Ez azt jelenti, hogy a Dunlop tehergépkocsi-abroncsokat használó új és már meglévő ügyfelek egyaránt élvezhetik a Dunlop új közúti termékcsaládja által kínált előnyöket.

Ezek az előnyök pedig az alábbiak:

Nagyobb futásteljesítmény.
Alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás.
Illetve téli útviszonyok között is megfelelő működés távolsági és helyközi felhasználás során egyaránt, az M+S és 3-Peak-Mountain-Snowflake (3PMSF – 3 Hegycsúcs-Hópihe) minősítésnek megfelelően.

„Jelentős lépés számunkra, hogy az új Dunlop abroncsokkal együtt mutatjuk be a melegen futózott verziókat is”

– mondja Grégory Boucharlat, a Goodyear Dunlop EMEA régió abroncsainak újrafutózásáért felelős igazgatója.

„Az abroncsok kezelésével kapcsolatos álláspontunk alapján nem teszünk különbséget az újrafutózott és az új tehergépkocsi-abroncsok között. Az újrafutózás kulcsfontosságú a flottaüzemeltetők számára a teljes életút költség optimalizálásában, valamint ez a szolgáltatás a professzionális abroncskezelés szerves része, amely által csökkenthetők az üzemeltetési költségek. A Dunlop TreadMax SP446 bemutatásával nemcsak felhasználjuk az előző generációs karkaszokat, hanem egyértelmű előnyöket is kínálunk azoknak, akik a minőségi újrafutózott abroncsokat keresik. Mivel ugyanazt a futófelület-mintázatot és futókeveréket használjuk, mint a Dunlop SP446 esetében, vevőink hatékonyan frissíthetik fel régi abroncsaikat és élvezhetik az új abroncsok által nyújtott teljesítményt.”

Az újrafutózás elengedhetetlen egy flotta lehető leggazdaságosabb üzemeltetéséhez

A Goodyear professzionális, újravágást és újrafutózást is magában foglaló Multiple Life Concept („többszörös élettartam”) programja lehetővé teszi a flottaüzemeltetők számára, hogy növeljék nyereségességüket. Ez annak köszönhető, hogy akár 25%-kal több kilométert is megtehetnek a két új garnitúra áránál 10%-kal alacsonyabb költségért . Ezen felül az újrafutózáshoz kevesebb erőforrás és anyagfelhasználás szükséges, mint új abroncsok gyártásához, ezért a környezetet is kíméli.

Dunlop gumi SP 446 mintaarok magas futasteljesitmeny jo nedves tapadas 660

A Dunlop TreadMax prémium, melegen futózott abroncsai a Goodyear Dunlop újrafutózást végző üzemeiben készülnek Riomban (Franciaország) és Wittlichben (Németország). Ugyanolyan technológiával és anyagokkal, mint az új abroncsok. Ez garantálja, hogy a termék által biztosított előnyök és a termékminőség ugyanolyan, mint az új abroncsok esetében.

A Dunlop TreadMax SP446 újrafutózott abroncsok először a 315/70R22.5 és 315/80R22.5 méretben érhetők el. A 295/60R22.5 méret már 2016-ban, míg a 315/60R22.5 méret 2017-ben lesz elérhető. A Dunlop TreadMax SP246 újrafutózott pótkocsiabroncs még ebben az évben kapható lesz.

Az új Dunlop TreadMax SP446 prémium melegen újrafutózott abroncsokkal a flottakezelők nemcsak meghosszabbíthatják az új Dunlop SP346 és SP446 abroncsok élettartamát, hanem az előző generációs Dunlop karakaszok újrafutózásával közvetlenül élvezhetik is azokat az előnyöket, amelyeket az új Dunlop SP446 húzó abroncs kínál. A Dunlop TreadMax SP446 újrafutózott abroncsokkal a flották készen állnak az előttünk álló kihívásokra.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − 5 =