Atra – Új gumikat kapott a megyei kórház

5/5 - (1 vote)

Noha logikus, mégis kevesen gondolnak arra, hogy egy kórház működtetéséhez nem csak a gyógyítást segítő eszközökre, műszerekre van szükség.

bacs-megyei-korhaz-600

Hanem számos egyéb olyan eszközre is, amelyek más munkahelyeken, üzemekben is használatosak. Példának okáért ilyen egy traktor, amivel – hótoló lapáttal felszerelve – tisztítani lehet télen az udvart.

Talán nem árulunk el titkot azzal, hogy a kórházban is van ilyen traktor. Aminek a kerekei – mert ilyenek ezek a fránya gumik – elkoptak. Amin már csak azért sem csodálkozhatunk, mert a példában szereplő traktor éppen 13 éves.

„Jelenlegi pénzügyi helyzetünkben megterhelő lett volna Intézetünknek a kerekek cseréjére közel 200 ezer forintot kifizetni”

– írta közleményében a kórház vezetése.

Hozzátették:

„Ugyanakkor a jármű nélkülözhetetlen a számunkra. A nyári időszakban füvet vágunk vele a kórház parkjaiban, valamint gyom mentesítjük a leendő építési területünket, közel 5-5 hektár területen. A téli időszakban pedig ezzel a járművel oldjuk meg a kórház útjainak és parkolóinak a hómentesítését, elkerülendő az esetleges baleseteket.”

Szóval szükség volt a gumik cseréjére… Ám az Atra Kft. gumi adományának köszönhetően megoldódott a kórház problémája: új gumik kerültek a traktorra.

A kórház köszöni az adományozó Atra Kft-nek a segítséget. Most már csak hóra lenne szükség… A közleményben ugyanis az is szerepel: „Jöhet a hó a kórházba!”

Forrás: keol.hu

Ezt olvasta már?

A Nokian Tyres Wetproof 1 egy nyári gumiabroncs, amely a maximális kényelem és az extrém biztonság tökéletes kombinációját nyújtja

Nokian Wetproof 1

A Nokian Wetproof 1 egy nyári gumiabroncs, amely a maximális kényelem és az extrém biztonság tökéletes kombinációját nyújtja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

nyolc + öt =