Kórházi játszószobát alakítottak ki az Apollo Tyres támogatásával

Rate this post

Játékokat lehet kölcsönözni a kórházban tartózkodás idejére a gyöngyösi Bugát Pál Kórház gyermekgyógyászatán.

Új szolgáltatás a gyöngyösi kórház gyermekosztályán
Új szolgáltatás a gyöngyösi kórház gyermekosztályán

Az új szolgáltatással együtt egy játszószobát is kialakítottak az intézményben, amit május elején vehettek birtokba a gyerekek.

Hatalmas firkafal, könyvek és készségfejlesztő játékok, kirakók, bábszínház, társasjátékok várják a gyógyuló kis betegeket a gyöngyösi kórház gyermekosztályán. A kezdeményezés célja, hogy gyerekek a kezelés idejét is jó hangulatban tölthessék el, a játék is segítsen a gyógyulásban. A szolgáltatás különlegessége, hogy a játékokat kölcsönözni is lehet. A kórtermekbe akár egy-egy képeskönyvet is magukkal vihetnek a gyerek vagy szüleik. A kölcsönzési rendszert úgy alakították ki, hogy azt az intézmény más osztályai is igénybe vehetik. Ha úgy ítélik meg, hogy a kis páciensek vizsgálatát, ellátását ezzel megkönnyíthetik.

A játszószoba kialakítását és a játékok beszerzését az Apollo Tyres támogatta. A kezdeményezés célja, hogy lehetőséget teremtsen arra, hogy a kezelés idejét a gyógyuló gyermekek és velük lévő szüleik tartalmasan tölthessék el, gyorsabban teljen számukra a kórházban eltöltött idő. Mielőbb felgyógyuljanak betegségükből. Mindeközben a gyermekek egyéni készségei is fejleszthetők.

„Szilárdan hiszünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságában. Ezért támogatjuk a környezetvédelmi, oktatási és egészségügyi fejlesztéseket, szorosan együttműködve a helyi intézményekkel így hozzájárulva a közösségek életminőségének javításához. A közelmúltban például a gyöngyöshalászi óvoda korszerűsítéséhez is támogatást adtunk”

– mondta Kannan Prabhakar az Apollo Tyres Hungary ügyvezető igazgatója az avató ünnepség alkalmából.

Weisz Péter, a kórház főigazgatója hozzá tette:

„Az intézmény társadalmi kapcsolatrendszere jól működik. Bizalmon és eredményes együttműködésen alapszik, melynek szép példája a játszószoba kialakítása is. Ezzel mosolyt csalhatunk a kis betegek arcára, és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy mielőbb újra teljes, egészséges életet élhessenek.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × négy =