Az Apollo Tyres önkéntesei festéssel segítettek a gyöngyösi kórházban

Rate this post

A festésben a Gyöngyöshalászon gyárat építő Apollo Tyres munkatársai segítettek a hétvégén. Összesen 50 liter festéket és tucatnyi ecsetet használtak fel.

Apollo_gumi_korhaz_festes_1 660

A festésben a Gyöngyöshalászon gyárat építő Apollo Tyres munkatársai segítettek a hétvégén.

A gyöngyösi Bugát Pál Kórház évente 20 ezer fekvő- és több mint 400 ezer járóbetegről gondoskodik. Az ellátásra szorulókat mostantól szebb környezetben tudják fogadni. Az gumiabroncsgyár önkénteseiből és a kórház dolgozóiból összeállt csapat szombaton közösen felújította az épület földszintjén lévő tereket, folyosókat. Ezek az intézmény leginkább igénybe vett részei, hiszen itt található a mentőbejárat, a laboratórium, a röntgen diagnosztikai és a sürgősségi betegellátó osztály.

„Szilárdan hiszünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságában. Támogatjuk a környezetvédelmi, oktatási és egészségügyi fejlesztéseket, szorosan együttműködve a helyi intézményekkel így hozzájárulva a közösségek életminőségének javításához”

– mondta Kannan Prabhakar, az Apollo Tyres Hungary ügyvezető igazgatója.

Weisz Péter, a kórház főigazgatója hozzá tette: „A Bugát Pál Kórház évtizedek óta jó kapcsolatot ápol olyan vállalatokkal, melyek kiemelt feladatuknak tekintik a társadalmi szerepvállalást az egészségügy területén. A kölcsönös alapokon nyugvó együttműködés ezen cégekkel adományokban, életmentő műszerekben, a betegek komfortjának növelésében testesül meg."
Weisz Péter, a kórház főigazgatója hozzá tette: „A Bugát Pál Kórház évtizedek óta jó kapcsolatot ápol olyan vállalatokkal, mint az Apollo, melyek kiemelt feladatuknak tekintik a társadalmi szerepvállalást az egészségügy területén. A kölcsönös alapokon nyugvó együttműködés ezen cégekkel adományokban, életmentő műszerekben, a betegek komfortjának növelésében testesül meg.”

Az Apollo Tyres korábban egy játszószoba kialakításával támogatta a helyi kórházat. A gyermekosztályon május óta hatalmas firkafal, könyvek és készségfejlesztő játékok, kirakók, bábszínház, társasjátékok várják a gyógyuló kis betegeket.

Az Apollo Tyres (Hungary) Kft.

Megnyitása után a gyöngyöshalászi gyára évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra, több száz embernek biztosítva munkalehetőséget a régióban. Az vállalat 2013-ban elnyerte az Év Gumiabroncs-gyártója, 2014-ben pedig a Globális Fenntarthatósági Díjat. Ugyanebben az évben a legjobb munkahelynek választották az ázsiai autóalkatrész-gyártó szektorban, 2015-ben pedig Indiában kapta meg ugyanezt a címet. Az Apollo Vredesteint 2013-ban a harmadik Legjobb Munkáltatónak választották Hollandiában.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + hét =