A LIQUI MOLY kizárólagos beszállítója a Moto2 és Moto3 versenysorozatoknak

Rate this post

A MotoGP legsikeresebb motorverseny-sorozat a világon. A 18 futamot minden évben számtalan TV csatornán is sugározzák, több mint 200 országban. Ezeket az eseményeket közel 280 millió ember figyelte összesen. Magyarországon a SPILER TV közvetíti, minden alkalommal élő adásban!

A pályákon átlagosan több mint 100.000 néző láthatta a versenyeket személyesen. Ezek azok, a versenyek, amit Németország legnépszerűbb olajmárkája támogat, így az egész esemény sorozatnak Ő is a részese lett!

2015-óta, a LIQUI MOLY kizárólagos kenőanyag beszállító a Moto2 és Moto3 versenysorozatoknak. Minden csapat az álatluk fejlesztett olajat használja. Ez a 4T 5W-40 szintetikus versenyolaj. Ez a termék minden követelménynek eleget tesz, de nem csak a futam alatt, hanem az „utcai” motorokban is!

A versenypályákon a Liqui Moly logo 18-ból, 14 helyen van jelen minden verseny hétvégén. Az európai versenyhelyszíneken a Liqui Moly kamionjai várják a szurkolókat a pályák mellett!

A Liqui Moly logo a versenypályákon kívül az internet és a televízió adásokban is jelen van szerte a világon.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük