ÚJ VEZETŐ A BRIDGESTONE TATABÁNYA TERMELŐ KFT. ÉLÉN

5/5 - (1 vote)

Topolcsik Melinda személyében új ügyvezető igazgatót nevezett ki tatabányai gyárának élére a Bridgestone. Az új igazgató korábban számos nemzetközi cég magyarországi leányvállalatánál látott el ügyvezetői, operációs és gazdasági vezetői teendőket.

Topolcsik Melinda irányítja a világ piacvezető gumiabroncs és gumitermék gyártó vállalatának tatabányai egységét

Topolcsik Melinda legfontosabb feladata a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. élén a társaság 2013-ban megkezdett kapacitásbővítő beruházásának folytatása és sikeres megvalósítása lesz.

Topolcsik Melinda a Pécsi Tudományegyetemen szerzett okleveles közgazdász, majd jogi végzettséget. Tanulmányai során elvégezte a Cranfield University School of Management vállalatirányítási programját is. Karrierjét a CIBA Vision-nél kezdte, mint junior kontroller, majd a Lufthansa Technik pénzügyi munkatársa lett. Több mint tíz éven át dolgozott a PCC AFT Europe Kft.-nél, ahol előbb kontrolleri feladatokat látott el, később az értékesítés és a HR tevékenységek koordinációjáért, majd az egész operációért felelt. 2008-tól a vállalat ügyvezető igazgatójaként folytatta pályafutását. 2012-től az Alcoa vállalatcsoport egri kovácsoló üzemében töltött be ügyvezető igazgatói tisztséget.

Új pozíciójában Topolcsik Melinda a Bridgestone Tatabánya Kft. nyereségességének teljes körű biztosításáért, valamint a 2013-ban megkezdett kapacitásbővítési beruházás megvalósításáért felel. Ennek révén a vállalat néhány éven belül a cégcsoport európai hálózatának első számú termelőközpontjává válik. A dinamikus kapacitás- és alkalmazotti létszámbővülés óriási kihívás elé is állítja a társaságot, amely 2020-ig megnégyszerezi gyártókapacitását, és 20%-kal növeli alkalmazottainak létszámát.

„Célunk, hogy folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően a tatabányai gyárban 2020-ig 200 új munkahelyet teremtsünk. A jelenlegi 800-ról 1000 fölöttire nőjön alkalmazotti létszámunk. A folyamatban lévő fejlesztések eredményeként a Bridgestone Csoport meghatározó, legfejlettebb technológiával rendelkező európai üzemévé fogunk válni” – mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. „Gyártókapacitásunk bővítése mellett termékeink minőségének fejlesztésére is nagy hangsúlyt helyezünk. A közeljövőben az összes nagy, Magyarországon és a régióban működő vezető autómárka gyári beszállítójává kívánunk válni” – tette hozzá az ügyvezető.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tíz − hat =