Autonet Mobility Show

Rate this post

Az AUTONET Import Magyarország Kft. ezúton szeretné meghívni Önt a 2017. május 20-án tartandó Autonet Mobility Show szakmai kiállítására, a Hungexpo „A” csarnokában, amely 5. alkalommal kerül megrendezésre.

A kiállításon a legnagyobb autóipari és alkatrészgyártó világcégek vesznek részt több mint 100 standon. A rendezvény keretein belül a technikai újdonságok mellett az AUTONET Import Magyarország Kft. bemutatja üzletágait és szolgáltatásait. Idén első alkalommal külön standon jelenik meg az AUTONET Oktatási Üzletága. A Fórumteret az Önök számára is hasznos és érdekes egész napos szakmai előadásokkal töltjük meg.

Az esemény remek lehetőséget kínál egy szakmai környezetben történő találkozóra és arra, hogy bemutathassuk cégünk szolgáltatás csomagját, ami ma egyedülálló a magyar automotív piacon.

A szakmai tartalom mellett családi programokkal is készültünk: kézműves foglalkozás, szépségstand, szállás foglalási lehetőség, szimulátorok, és az est zárásaként könnyűzenei koncertek.

Részletes információ: Itt kattintás a linkre és a pdf anyaga betöltődhet >>>

Regisztrációjukat várjuk:

Tel: +36 27 548 245

email cím: mobilityhu@autonet-group.com

Érkezéskor kérjük, hogy hivatkozzon a GumiPiac Magazinra!

Ezt olvasta már?

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre. Mi sem bizonyítja ezt jobban minthogy az Auto Bild Sportscars nyári pályanapi abroncstesztjén a mezőny élén, összesített győzelemmel zárt.

A Bridgestone Potenza Race első helyen az Auto Bild Sportscars pályatesztjén

Az új Bridgestone Potenza Race félslick gumiabroncs megjelenését követően azonnal nagy benyomást tett a szakértőkre

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük