Legfrissebb hírek

Magyarországon is új honlappal jelent meg a Vredestein

Rate this post

A Vredestein vadonatúj weboldalt élesített a napokban az európai piacon. A legújabb online trendeket követő www.vredestein.hu még szélesebb közönség számára hozza el a prémium abroncsmárka termékeit és információit.

Tizenhat európai országban, köztük Magyarországon is új honlappal jelent meg a Vredestein

Az intelligens funkciók tárházához megnyerő látvány társul, így a Vredestein ügyfelei és viszonteladói egyaránt könnyedén megtalálhatják a legújabb, viszonteladókkal és abroncsokkal kapcsolatos információkat.

A közös európai platformon tervezett új weboldal továbbfejlesztett funkciói igazán felhasználóbarát élményt kínálnak. Könnyedén lehet keresni az egyes abroncsokra a személygépjármű-, könnyű haszongépjármű- és mezőgazdasági abroncsok széles választékában. Az úgynevezett reszponzív felületnek köszönhetően a weboldalra látogatók minden mást is könnyedén megtalálnak, függetlenül attól, hogy asztali számítógépen, okostelefonon vagy tableten keresztül keresik fel a honlapot.

A Vredestein egy egészen különleges kategória, a klasszikus abroncsok piacának régi szereplője. Ennek a honlapon külön rovatot szenteltek. A weboldal gumiabroncs-útmutatója pedig további információkkal és hasznos tippekkel szolgál az abroncsok használatával és karbantartásával kapcsolatban.

„Ez egy izgalmas pillanat a Vredestein számára” – mondja az európai marketingért és termékmenedzsmentért felelős igazgató, Tanneke Reinders. „Az új weboldalt ügyfeleink igényeinek megfelelően terveztük, és úgy alakítottuk ki, hogy a navigáció egyszerű, a böngészés pedig kellemes legyen. Egyértelműen tükrözi azt, hogyan fejlődünk a valós és a virtuális világban egyaránt.”

A vadonatúj weboldal Európa 16 országa számára készült el:

_______________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 4 =