Legfrissebb hírek

A Goodyear bemutatja az EfficientGripCargo terméket

Rate this post

A Goodyear CargoMarathon kisteher gumiabroncsának utódja akár 10.000km-rel növeli a flotta futásteljesítményét , fokozza az üzemanyag-hatékonyságot, és jobb tapadást biztosít, különösen nedves utakon.

Goodyear Efficient Grip Cargo EfficientGripCargo

A Goodyear, bejelentette az EfficientGripCargo bevezetését az európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) piacokon. Amint az üzemanyag-hatékonyság és a nagyobb futásteljesítmény egyre fontosabbá válnak a járművezetők és flottakezelők számára , a Goodyear egy olyan könnyű tehergépkocsi abroncsot vezet be, mely új, szilika futókeverékének és futófelülete kedvezőbb kopási teljesítményének köszönhetően felel meg ezeknek az elvárásoknak.

Vezessen többet egyetlen abroncs garnitúrán
A nagyobb futásteljesítmény biztosításához az EfficientGripCargo két újításra támaszkodik. Az új, szilika futókeverék kedvezően befolyásolja a gumiabroncs kopását és fokozza a tapadást nedves utakon. A futófelület újratervezett mintázata optimalizálja a gumiabroncs merevségét, és egyenletesebb nyomáseloszlást biztosít, hogy a gumi nagyobb területen érintkezzen az útfelülettel. Ezen újításoknak köszönhetően a flották akár 10.000km-rel többet tehetnek meg az új abroncsokkal.

Nagyobb üzemanyag-megtakarítás
A merevebb alap futókeverék és az úgy nevezett CoolCushion réteg használata révén agumiabroncs az elődjénél kevesebb hőt termel, ami 18%-kal alacsonyabb gördülési ellenállást eredményez. Az alacsonyabb hőmérsékletek és az optimalizált konstrukció akár 18%-kal csökkentik a gördülési ellenállást az abroncs elődjéhez képest .

Az igények elébe menve
Martijn de Jonge, Brand Director Consumer PBU EMEA így fogalmazott: „Az új EfficientGripCargo azt kínálja, amire a könnyű tehergépkocsi flottáknak leginkább szüksége van: egy költséghatékony gumiabroncsot, mely tovább tart. A könnyű tehergépkocsik vezetői, akik idejük javát az úton töltik, nagyra értékelik a magas futásteljesítményt, hosszú útjaik fényében pedig az üzemanyag-takarékosság kulcsfontosságú a gazdasági és környezeti követelmények teljesítéséhez.”
Az EfficientGripCargo már most teljes körűen megfelel a 2018 novemberében hatályba lépő EU szabályozásoknak, melyek a gumiabroncsok címkézésére vonatkoznak, különös tekintettel a haladás közbeni zajkibocsátásra, a gördülési ellenállásra, és a nedves tapadásra.

Goodyear gumi Efficient Grip Cargo
2017 májusától az abroncs 28 méretben lesz elérhető, mely a piac 82%-át lefedi.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 − négy =