A Porsche Panamera is Goodyear gumikat kap gyárilag

Rate this post

A gumiabroncs, amely konstrukciójában az erőtől duzzadó szedánok és sportkocsik vezetőinek igényeihez igyekszik igazodni. A vegyes felszerelésre kapott jóváhagyást, így 265/45ZR19 (105Y) XL méretben kerül az első tengelyre, és 295/40ZR19 (108Y) XL méretben a hátsóra.

Goodyear_gumi_Eagle_F1_Asymmetric3_Porsche
A Goodyear büszkén adta hírül, hogy az új Porsche Panamera OEM gumiabroncsaként az új, ultra nagy teljesítményű Eagle F1 Asymmetric 3-ra esett az autógyártó választása.

A négyüléses Panamera egy mindennapos használatra szánt, kompromisszumot nem ismerő sportkocsi. Összetéveszthetetlen kontúrokkal és olyan teljesítmény mutatókkal, amilyen csak egy Porschénak lehet. A Porsche által előírt követelményeket teljesítendő, a Goodyear az alapvető irányíthatóságra fókuszálva, ugyanakkor az alacsony szintű gördülési ellenállást is szem előtt tartva fejlesztette ki ezt a gumiabroncsot. A terméken az “N0” típusjelzés lesz látható, ami arra utal, hogy eredeti felszereltségként kapott zöld utat az autógyártó modelljein.

Az Eagle F1 Asymmetric 3 egyik legfőbb jellemzője az új, tapadásfokozó keverék, amely nedves és száraz útburkolaton egyaránt fokozott fékezési tapadást és irányíthatóságot biztosít. Az új, megerősített kialakítás eredményeként kapott, erősebb, könnyűsúlyú és tartós konstrukció precíz kormányzást tesz lehetővé, ugyanakkor az irányíthatóságban, a kanyarodás minőségében, a futófelület kopási tulajdonságaiban és az üzemanyag-hatékonyságban is javulást hoz.

Nick Harley, a Goodyear EMEA térségbeli OE ügyfelekért felelős ügyvezető igazgatója így nyilatkozott. „Nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy ismét ránk esett egy nagyhírű autógyártó választása, így a Porsche új, izgalmas modelljét mi láthatjuk el abroncsokkal. A mindenfajta útviszonyok között kiváló irányíthatóságot biztosító, ezáltal a sportos vezetés élményét nyújtó, korszerű technológiai megoldásoknak köszönhetően a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsa méltó párja a Porsche Panamerának.”

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük