Legfrissebb hírek

ALUFELNI KONTRA ÚTSZÓRÓ SÓ – A varázsformula neve: SR3

Rate this post

Teljes erővel készülünk a télre és most meg is mutatjuk, hogyan! A http://www.sr3-saltlab.com/ címen egy igen speciális laboratóriumba invitáljuk az autósokat, ahol a könnyűfém felniket a legszélsőségesebb téli útviszonyoknál tesztelik. Nem mindennapi módon! Klikkeljen és szerezze be a legfontosabb infókat!

Nedvesség, hideg és só. Az összecsapás új szintre lépett!

Nehéz megszabadulni az általánosan elfogadott mantrától, miszerint a könnyűfém keréktárcsákat nem szabad hóban és jégben használni. Éppen ezért az ALCAR ismét beüzemelte a Saltlab elnevezésű tesztlaborját, ezúttal még durvábbá téve a körülményeket.

Legyen szó egy 120 kg-os hóágyúról, közúti sószóróról, vagy egy 20 kg-os jégtömbről: vajon az alufelni túléli a találkozást? 

A Saltlab online információs kampánya humoros módon cáfolja meg a régebbi, téves berögződéseket. Nézze és tapasztalja meg, hogy az ALCAR könnyűfém keréktárcsáknak az útra szórt só már réges-régen csak a tavalyi hó: „felni-erősítő” SR3 kúrájuk megtörhetetlen.

Látogasson el a könnyűfém felni-tesztek magasiskolájába:
http://www.sr3-saltlab.com/ 

Hogy még izgalmasabb legyen a dolog…!

Bónuszként, egy kis szerencsével minden Saltlab-látogató esélyt kap az általa legjobban preferált ALCAR felniszett megnyerésére is, hogy a saját garnitúráján tesztelhesse az SR3-bevonatot.

Legyen Ön is szakértő, és válaszoljon egy „tudományos” kérdésre – mindössze egy rövid bepillantásra van szükség a Sólaborba a http://www.sr3-saltlab.com/

Az ALCAR felnik nem csak TÜV-vel, de H-engedéllyel is bírnak, így Magyarországon is extra körök nélkül forgalomba helyezhetők. Ráadásul 3 év garanciát vállalunk.

Üdvözlettel:
ALCAR Hungária Kft.

Elérhetőségeink:

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Kovácsné Jenei Gabriella,
+36306859227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre,
+36302008120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly,
+36305387191, ivan.karoly@alcar.hu
• Autóházak: Dávid Nándor,
+36306761979, david.nandor@alcar.hu

 

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 + 14 =