Apollo Tyres: akár a gumiabroncson is ott lehet a csapat logója

Rate this post

Az Apollo Tyres készíti azokat az abroncsokat, melyek oldalfalát Anglia egyik leghíresebb és legsikeresebb labdarúgóklubja, a Manchester United logója díszíti. Az idei szezonban az angol Premier League és a német Bundesliga meccsein is képviselteti magát az Apollo Tyres.

A legelszántabb Manchester United rajongóknak: akár a gumiabroncson is ott lehet a csapat logója

Az Apollo Tyres kiemelt figyelmet fordít a labdarúgásra. Az abroncsgyártó cég együttműködik a Manchester Uniteddel, illetve legújabban a Crystal Palace csapatával is. Ez azt is jelenti, hogy immár a Premier League meccseinek több mint felén ott van az Apollo Tyres is. Egy független felmérés szerint csak az elmúlt szezonban világszerte több mint 1 milliárd nézőhöz jutottak el így.

Innen már csak egy lépés volt elkészíteni a legfanatikusabb szurkolóknak azt a limitált kiadású Manchester United abroncsot, amit elsősorban az Egyesült Királyság, Thaiföld, India és a Közel-Kelet piacaira szánnak.

A két Premier League-ben szereplő csapat mellett az abroncsgyártó Németországban is jelen van, ahol a Bundesliga egyik legrégebbi és jól ismert szereplőjével, a Borussia Mönchengladbach labdarúgó klubjával alakítottak ki együttműködést.

Marco Paracciani, az Apollo Tyres marketingvezetője a Manchester United drukkereknek szánt abroncs megjelenése kapcsán így nyilatkozott: „Növekedési stratégiánk egyik kulcseleme a labdarúgás. Az egyik legnépszerűbb sportág széles körben terjed Indiában is, ezzel együtt pedig az Apollo Tyres globális jelenlétét is erősíti.”

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − 3 =