Apollo Tyres: akár a gumiabroncson is ott lehet a csapat logója

Rate this post

Az Apollo Tyres készíti azokat az abroncsokat, melyek oldalfalát Anglia egyik leghíresebb és legsikeresebb labdarúgóklubja, a Manchester United logója díszíti. Az idei szezonban az angol Premier League és a német Bundesliga meccsein is képviselteti magát az Apollo Tyres.

A legelszántabb Manchester United rajongóknak: akár a gumiabroncson is ott lehet a csapat logója

Az Apollo Tyres kiemelt figyelmet fordít a labdarúgásra. Az abroncsgyártó cég együttműködik a Manchester Uniteddel, illetve legújabban a Crystal Palace csapatával is. Ez azt is jelenti, hogy immár a Premier League meccseinek több mint felén ott van az Apollo Tyres is. Egy független felmérés szerint csak az elmúlt szezonban világszerte több mint 1 milliárd nézőhöz jutottak el így.

Innen már csak egy lépés volt elkészíteni a legfanatikusabb szurkolóknak azt a limitált kiadású Manchester United abroncsot, amit elsősorban az Egyesült Királyság, Thaiföld, India és a Közel-Kelet piacaira szánnak.

A két Premier League-ben szereplő csapat mellett az abroncsgyártó Németországban is jelen van, ahol a Bundesliga egyik legrégebbi és jól ismert szereplőjével, a Borussia Mönchengladbach labdarúgó klubjával alakítottak ki együttműködést.

Marco Paracciani, az Apollo Tyres marketingvezetője a Manchester United drukkereknek szánt abroncs megjelenése kapcsán így nyilatkozott: „Növekedési stratégiánk egyik kulcseleme a labdarúgás. Az egyik legnépszerűbb sportág széles körben terjed Indiában is, ezzel együtt pedig az Apollo Tyres globális jelenlétét is erősíti.”

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − három =