A Bridgestone Olimpiai reklámkampánya a Eurosport csatornákon

Rate this post

A Bridgestone Globális Olimpiai Partnerként csatlakozott a Eurosport csatornákhoz, hogy európai szintű reklámkampányt indítson. A kampány októberben kezdődött, és a 2018-as PyeongChangi Téli Olimpiai játékok végéig tart.

A Bridgestone jelen lesz minden kommunikációs csatornán, a televíziótól a közösségi médiáig. Ezáltal több mint 50 európai ország több tíz milliós olimpiai rajongótáborát éri el majd a Bridgestone üzenet, köztük a magyar nézőket is. A Eurosport a Bridgestone-t rendkívül interaktív, vonzó és széles körű reklámozásával fogja támogatni.

A kampány öt hónapig tart, és a Eurosport csatornákon. TV-reklámokat, a “Hall of Fame” program keretében promóciókat találnak az érdeklődök a PyeongChang 2018, a Eurosport és a Eurosport Player felületeken.

A Bridgestone a Eurosport weboldalának és a mobilalkalmazásoknak szóló dedikált olimpiai felületen, valamint a napi hozzászólásokon, valamint a közösségi médiában fog megjelenni.

Alpesi Sí és Síugró Világkupa

Az integrált téli sportkampány részeként a Bridgestone hivatalos partnere a Eurosport által közvetített Alpesi Sí és Síugró Világkupának is.

Ezt olvasta már?

Ahhoz, hogy az AUTO BILD tesztmezőnyének ebbe az elit körébe még bekerülhessen, jó kvalifikációs teljesítményre van szükség. Itt a 35 négyévszakos guminak a lehető legrövidebb, 100 km/h-s féktávot kellett igazolnia nedves és száraz körülmények között.

35 négyévszakos gumiabroncs az AUTO BILD 2023-as féktáv teszten

Ahhoz, hogy az AUTO BILD négyévszakos gumi tesztmezőnyének elit körébe bekerülhessen, jó féktáv teljesítményre van szükség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 9 =