Extrém körülmények közt a Goodyear Wrangler Dura Trac abroncsok

Rate this post

A legváltozatosabb útviszonyok mellett zajlik a Land Rover Experience Tour Peruban. A négyhetes túra során a 6 fős nemzetközi csapat Wrangler Dura Trac abroncsokkal ellátott, új Land Rover Discovery SUV-ot vezet. A Land Rover a Goodyear Wrangler Dura Trac-et választotta a kihívás hivatalos abroncsának.

A Goodyear Wrangler Dura Trac megbirkózik a legkeményebb tereppel is, legyen szó homokdűnéről, éles kavicsokról, folyómederről vagy meredek hegyi útról – vagyis mindarról, amivel a résztvevők szembenéznek a perui túra során. A terepszakaszokon a sofőröket a Goodyear Tractive Groove Technológiája segíti, mely biztos kapaszkodást biztosít sárban és hóban is. Ráadásul az öntisztuló vállblokkok gyorsan kivetik a kavicsot, a sarat és a szennyeződéseket. Úttesten pedig a futófelület ferdén elhelyezkedő középső blokkjai megőrzik a gumiabroncs tapadását és oldalirányú stabilitását, egyúttal csökkentik a zajszintet is.

„A Goodyear kimagasló eredményekkel büszkélkedhet a díjnyertes 4×4-es abroncsok tervezése és gyártása terén. Együttműködésünk kezdete a 70-es évekre nyúlik vissza, amikor az első Range Roverre Goodyear abroncs került. Az újabb generációs abroncsok fejlesztése napjainkban is töretlenül zajlik. Büszkék vagyunk arra, hogy a Goodyear a 2017-es Land Rover Experience Tour kizárólagos abroncspartnere.” – mondta el Christian Uhrig, a Jaguar Land Rover Germany marketingkommunikációs vezetője.

„Az együttműködés ékes bizonyítéka a Goodyear és a Land Rover régóta tartó partnerkapcsolatának. A díjnyertes 4×4-es abroncsok tervezése és gyártása terén szerzett szakértelmünknek – mondta el Mike Rytokoski, a Goodyear európai marketingigazgatója. „Rég óta biztosítunk felszerelést a Land Rover részére, a legújabb Land Rover Discovery és Range Rover Velar járművekhez is a mi eredeti abroncsainkat (OE) ajánlja a gyártó.”

A Goodyear Wrangler Dura Trac a közelmúltban egymás utáni ötödik alkalommal nyerte el a német „Off Road” magazin olvasói díját.”

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük