Az új Range Rover gumiabroncsait a Goodyear szállítja

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

A Goodyear örömmel tudatja, hogy a Jaguar Land Rover a Goodyeart választotta az új Jaguar F-PACE, Land Rover Discovery és Range Rover Velar eredeti felszereléseinek beszállítására.

A Goodyear örömmel tudatja, hogy a Jaguar Land Rover a Goodyeart választotta az új Jaguar F-PACE, Land Rover Discovery és Range Rover Velar eredeti felszereléseinek beszállítására.

A Goodyear kifejezetten a Jaguar első SUV-jához, a kiemelkedően dinamikus és szokatlan megjelenésű új Jaguar F-PACE modellhez, valamint az egyszerű eleganciát a fejlett technológiával és műszaki megoldásokkal ötvöző Range Rover Velar modellekhez fejlesztette ki az Eagle F1 Asymmetric SUV AT gumiabroncsot.

A gumiabroncsokon egyedi „J LR” jelzés látható. Ami azt jelzi, hogy ezek a gumiabroncsok a Jaguar Land Rover jóváhagyásával 255/60R18 112W XL, 255/55R19 111W XL és 255/50R20 109WXL méretben használhatók a márka járművein. A Goodyear mérnökei a gyártó által az alacsony gördülési ellenállásra, kis tömegre és jó off-road tulajdonságokra vonatkozó előírások figyelembe vételével fejlesztették ki a gumiabroncsokat.

A különleges formatervezésű, korszerű technológiai megoldásokkal rendelkező és rendkívül sokoldalú Land Rover Discovery családi SUV-hez a következő méretekben engedélyezték a Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV eredeti felszerelésként történő használatát. 255/60R19 113W XL AT, 255/55R20 110W XL ATés 275/45R21 110W XL.

„Az, hogy a Goodyearre bízták az új, emblematikus Jaguar Land Rover modellek gyári gumiabroncsainak megtervezését és kifejlesztését, jól mutatja, hogy a Goodyear kitűnően megérti és megvalósítja a prémium autógyártók elvárásait”

– Mondta Nick Harley, a Goodyear EMEA OE ügyfelekért felelős ügyvezetője.

„A Jaguar Land Rover számára történő eredeti felszerelések beszállítása hosszú múltra visszatekintő sikertörténet. Mérnökeink elhivatottságának köszönhető, ami lehetővé teszi, hogy kiváló hatékonyságú, teljesítményű és minőségű, egyedi gumiabroncsokat fejlesszünk olyan régóta várt, prémium SUV-k, mint a Jaguar F-PACE, a Range Rover Velar és a Land Rover Discovery számára.”


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + tíz =