Főoldal / 1 Egyéb / Az új Range Rover gumiabroncsait a Goodyear szállítja

Az új Range Rover gumiabroncsait a Goodyear szállítja

A Goodyear örömmel tudatja, hogy a Jaguar Land Rover a Goodyeart választotta az új Jaguar F-PACE, Land Rover Discovery és Range Rover Velar eredeti felszereléseinek beszállítására.

A Goodyear kifejezetten a Jaguar első SUV-jához, a kiemelkedően dinamikus és szokatlan megjelenésű új Jaguar F-PACE modellhez, valamint az egyszerű eleganciát a fejlett technológiával és műszaki megoldásokkal ötvöző Range Rover Velar modellekhez fejlesztette ki az Eagle F1 Asymmetric SUV AT gumiabroncsot.

A gumiabroncsokon egyedi „J LR” jelzés látható. Ami azt jelzi, hogy ezek a gumiabroncsok a Jaguar Land Rover jóváhagyásával 255/60R18 112W XL, 255/55R19 111W XL és 255/50R20 109WXL méretben használhatók a márka járművein. A Goodyear mérnökei a gyártó által az alacsony gördülési ellenállásra, kis tömegre és jó off-road tulajdonságokra vonatkozó előírások figyelembe vételével fejlesztették ki a gumiabroncsokat.

A különleges formatervezésű, korszerű technológiai megoldásokkal rendelkező és rendkívül sokoldalú Land Rover Discovery családi SUV-hez a következő méretekben engedélyezték a Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV eredeti felszerelésként történő használatát. 255/60R19 113W XL AT, 255/55R20 110W XL ATés 275/45R21 110W XL.

„Az, hogy a Goodyearre bízták az új, emblematikus Jaguar Land Rover modellek gyári gumiabroncsainak megtervezését és kifejlesztését, jól mutatja, hogy a Goodyear kitűnően megérti és megvalósítja a prémium autógyártók elvárásait”. Mondta Nick Harley, a Goodyear EMEA OE ügyfelekért felelős ügyvezetője.„A Jaguar Land Rover számára történő eredeti felszerelések beszállítása hosszú múltra visszatekintő sikertörténet. Mérnökeink elhivatottságának köszönhető, ami lehetővé teszi, hogy kiváló hatékonyságú, teljesítményű és minőségű, egyedi gumiabroncsokat fejlesszünk olyan régóta várt, prémium SUV-k, mint a Jaguar F-PACE, a Range Rover Velar és a Land Rover Discovery számára.”

Ezt olvasta már?

Sokéves tapasztalat, valamint sazéles körű kutatások és tesztelések veztteek az ELIT technológia kifejlesztéséhez. E technológia hozta konstrukciós fejlesztések teszik lehetővé, hogy a 344 Forestar ELIT ugyanazt a rakományt szállítsa a névleges légnyomás felénél, mint a standard erdészeti gumiabroncsok és így nagyobb felfekvő felületet, jobb tapadást és üzemanyaghatékonyságot biztosít.

Bohnenkamp – Alliance ALACSONY NYOMÁSÚ ERDÉSZETI ABRONCS

Sokéves tapasztalat, valamint széles körű kutatások és tesztelések vezettek az ELIT technológia kifejlesztéséhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − tíz =