Főoldal / 1 Egyéb / Jaguar XF Sportbrake vs. AEZ Steam

Jaguar XF Sportbrake vs. AEZ Steam

Értékeld a cikket

A kombik praktikusak. Az XF Sportbrake széria a tanúbizonyság a tényre, hogy a Jaguar egyszerre elegáns és klasszikus is lehet. A gyengéd óriás öt méteres hosszában a precíz vonalvezetés, a kiváló minőségű anyagok, a kifinomult stílus és a praktikus kezelhetőség ötvöződik.

Sokoldalú beltér

A hátsó ülések lábterét a szedán verziónál 5 cm-el hosszabb tengelytáv garantálja. A lehajtható támláknak köszönhetően a csomagtartó akár 1700 literes tárolóhelyet kínál, mely az alacsony padlójú ajtónyílás miatt könnyedén pakolható. Technikailag a Jaguar XF igazi multitalentum. Fáradtságérzékelő felel a sofőr éberségéért, sávtartó elektronika határozottan tartja az úton a nagymacskát,  mindemellett pedig elektronikus segítőrendszerek armadája garantálja az utasok biztonságát.

A tehetség ritkán jár egyedül

Az AEZ Steam Graphite garnitúrának köszönhetően, a Jaguar egyenrangú partnert kap maga mellé. A befelé hajló 15 küllő, valamint a divatos grafit fényezés még egy szintet emel az egyébként is osztályon felüli járművön: a technikailag klasszikus és kidolgozott, mégis modern kialakításával a felnik messze kitűnnek a tömegből. A habot a tortán pedig az ECE tanúsítvány hozza, melynek köszönhetően a kerekek bármiféle extra papírmunka nélkül felszerelhetők az autóra.

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu

Ezt olvasta már?

Nem megfelelő adalékot betölteni olyan, mint nem megfelelő gyógyszert adni. Ezért a LIQUI MOLY egy további biztosítékot épít be, hogy az autósok mindig a megfelelő adalékot használják.

Liqui Moly – Jobb védelem a nem megfelelő adalék betöltése ellen

Nem megfelelő adalékot betölteni olyan, mint nem megfelelő gyógyszert adni. Ezért a LIQUI MOLY egy további biztosítékot épít be, hogy az autósok mindig a megfelelő adalékot használják. Az üzemanyag-adalékok új kiöntői megakadályozzák, hogy véletlenül benzinadalékokat töltsenek egy dízeltartályba, és dízeladalékokat egy benzintartályba. „Ez extra védelmet nyújt a drága következményekkel járó, figyelmetlenségre visszavezethető hibák ellen“, magyarázza David Kaiser, a német olaj- és adalékspecialista kutatás-fejlesztésért felelős vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhat − hét =