Legfrissebb hírek

Jaguar XF Sportbrake vs. AEZ Steam

Rate this post

A kombik praktikusak. Az XF Sportbrake széria a tanúbizonyság a tényre, hogy a Jaguar egyszerre elegáns és klasszikus is lehet. A gyengéd óriás öt méteres hosszában a precíz vonalvezetés, a kiváló minőségű anyagok, a kifinomult stílus és a praktikus kezelhetőség ötvöződik.

Sokoldalú beltér

A hátsó ülések lábterét a szedán verziónál 5 cm-el hosszabb tengelytáv garantálja. A lehajtható támláknak köszönhetően a csomagtartó akár 1700 literes tárolóhelyet kínál, mely az alacsony padlójú ajtónyílás miatt könnyedén pakolható. Technikailag a Jaguar XF igazi multitalentum. Fáradtságérzékelő felel a sofőr éberségéért, sávtartó elektronika határozottan tartja az úton a nagymacskát,  mindemellett pedig elektronikus segítőrendszerek armadája garantálja az utasok biztonságát.

A tehetség ritkán jár egyedül

Az AEZ Steam Graphite garnitúrának köszönhetően, a Jaguar egyenrangú partnert kap maga mellé. A befelé hajló 15 küllő, valamint a divatos grafit fényezés még egy szintet emel az egyébként is osztályon felüli járművön: a technikailag klasszikus és kidolgozott, mégis modern kialakításával a felnik messze kitűnnek a tömegből. A habot a tortán pedig az ECE tanúsítvány hozza, melynek köszönhetően a kerekek bármiféle extra papírmunka nélkül felszerelhetők az autóra.

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × négy =