Minden egyben – AEZ-módra

Rate this post

Jaguar E-Pace vs. AEZ Crest

Nemrégiben az XF, most pedig a lenyűgöző Jaguar E-Pace mutatott remek példát rá, hogy milyen jól mutat az AEZ garnitúrája a prémium autómárka gépei alatt.

A fellegek felett

Azok, akik megbíznak a Jaguar névben, eleganciát, stílust és klasszikus megjelenést keresnek, a legkorszerűbb technikával és kényelemmel párosítva. Az E-Pace-szel az angol gyártó egy sportos és kompakt, a kor követelményeinek és trendjeinek 100%-ig megfelelő SUV-t indított útjára a piacon. Hogy még közelebb kerüljön a német versenytársakhoz, ez a Jaguar ráadásul Ausztriában készül, az alpesi ország remek piacnak bizonyul a hobbi-terepjárók részére.

A kényelem szériafelszereltség

A nagymacska beltere bőséges helyet biztosít az utasoknak, akik a magas padlónak köszönhetően könnyedén szállhatnak be a járműbe. A pilótafülke is prémium minőséget képvisel, felhasználóbarát, a pilótát pedig HUD, valamint egy 10 hüvelykes érintőképernyős fejegység segíti. A kormánykerék mögött ülve kényelmesen elérhető az összes gomb és kapcsoló, így a sofőr figyelme mindvégig az úton marad.

Rakodási támogatottság

Az E-Pace csomagtere sem hagy sok kívánnivalót maga után, hiszen kategóriájában a legnagyobb hellyel rendelkezik. Egy dolog, amit viszont szem előtt kell tartani: minél több a rakomány, az alaphelyzetben sem pillesúlyú SUV annál nehezebb lesz. Az E-Pace impresszív, 1,9 tonnás terhet jelent az útnak, így az AEZ Crest garnitúrája kiváló választás a típusra, hiszen tökéletesen passzol kifejezetten a nehezebb járművekhez is.

Masszív könnyűfém-ötvözet

Az AEZ Crest 21 colos, 235/40R21-es abroncsokkal szerelt felnigarnitúrája még jobban kihangsúlyozza a Jaguar agresszivitását és sportosságát, főként a precíz, kettős keresztküllős kidolgozása miatt. A szépen kidolgozott középrész a finomabb, kompaktabb vonalat erősíti. Legyenek a felni akár sötét, vagy magasfényű kivitelűek, a klasszikus design rendkívül népszerű, különösen a prémium szegmens járművei között.

Legyen szó terepről, vagy akár városi használatról, a Jaguar E-Pace és az AEZ Crest mindig a saját osztályában teljesít. Az AEZ felnik ráadásul hatóságilag elfogadott TüV-engedélyel (sőt, H-engedéllyel is) bírnak, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhetők.

 

Elérhetőségeink:

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 5 =