Legfrissebb hírek

Teljes gőzzel a télbe! – AEZ Steam Graphite: stílus és passzió egyben

Rate this post

Nedves. Hideg. Csúszós. A télies körülményekre a járművezetők nem árt, ha a lehető legjobban felkészülnek. Az AEZ Steam Graphite az élő példa rá, hogy a hideg időjárásban sem kell nélkülöznünk a szórakozást és a stílust.

A sokküllős, klasszikus megjelenésű kerék télen is maximális sebességgel üzemel. A design csak még jobban kiemeli a Mercedes E Cabriolet sportos vonalait, és magabiztosan vonzza a tekinteteket. A turbinákkal való összhang teljes mértékben adott, a „gőz” pedig a részletekben rejlik.

Szürke elegancia

Az elegáns és trendi, matt grafit színben pompázó alufelnik remekül állnak ellen a zord körülményeknek. Első osztályú tömítésük egyértelmű védelmet nyújt az út sójával és az agresszív időjárással szemben.

Télbiztos, az SR3 bevonatnak köszönhetően

Az SR3 betűi a sóállóságot, míg a szám a 3 rétegű eljárást jelölik – alapozó, festékréteg, lakk. De a hatásos megjelenés mellett a Steam Graphite technikailag is meggyőző. Mérettartománya ideális választás az erősebb járművek számára, akár váltott szélességű abroncsokkal is.

ECE – A cseresznye a habon

Az AEZ véget vet a jóváhagyások és a papírmunka okozta fejfájásnak: az új Steam Graphite ECE tanúsítvánnyal rendelkezik, így számos autómodellre bármiféle külön engedélyeztetés nélkül felszerelhető.

Minden tél indulhatna ilyen jól!

Legyen szó bármely AEZ alufelniről, mindegyik típus minimum hatóságilag elfogadott TüV-engedéllyel (sőt, H-engedéllyel is) bír, így nálunk is legálisan forgalomba helyezhető.

Elérhetőségeink:

ALCAR Ügyfélszolgálat: 06 1 430 6700, info@alcar.hu

• Nyugat-Magyarország: Jenei Gabriella,+36 30 685 9227, kovacsne.gabriella@alcar.hu
• Kelet-Magyarország: Rendes Imre, +36 30 200 8120, rendes.imre@alcar.hu
• Budapest: Iván Károly, +36 30 538 7191, ivan.karoly@alcar.hu

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 5 =