AUTÓT KAPTAK A POLGÁRŐRÖK A BRIDGESTONE-TÓL

Rate this post

Gépkocsit adományozott a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. Az autó a klasszikus polgárőri közbiztonsági feladatok, a járőrözés, illetve a tűzesetek során felmerülő műszaki mentési feladatok gyors ellátásában segíti majd az egyesület munkatársait és önkénteseit. Az autót a Bridgestone a tatabányai gyárában gyártott új, téli abroncsokkal is felszerelte.

Állandó szolgálatban
A Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai állandóan szolgálatban és mozgásban vannak. Az egyesület tagjai és önkéntesei ugyanis nemcsak Környén, de a külterületeken – Környebányán, Szentgyörgypusztán, Irtáspusztán, Tagyospusztán, a Homokdűlőben, Öreghegyen és Fácánkertben – élők élet- és vagyonvédelmében is nélkülözhetetlen feladatokat látnak el. Az egyesület 38 munkatársa és gépjárműveik a klasszikus közbiztonsági teendők mellett katasztrófavédelmi, tűzoltási és műszaki mentési feladatokat is végeznek, egyik legfontosabb eszközük a gépkocsi.

„Környe és a környeiek támogatása kiemelten fontos számunkra, hiszen vállalatunk itt működik, munkatársaink közül pedig sokan itt élnek családjukkal együtt. Örömmel támogatjuk ezért a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tevékenységét, hiszen a szervezet tagjai mindannyiunk biztonságáról gondoskodnak nap, mint nap” – mondta Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója. „Bízunk benne, hogy ezzel a gépkocsival mi is hozzájárulhatunk az egyesület nélkülözhetetlen munkájának gördülékenyebbé tételéhez”– tette hozzá az igazgató.

„A környeiek élet- és vagyonvédelme kiemelt prioritás az önkormányzat számára, ezért minden olyan felajánlást és segítséget örömmel fogadunk, amely ezt a célt szolgálja” – mondta Beke László, Környe polgármestere. „A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.-től kapott gépkocsival a Környén és a külterületein élő több mint 4600 ember mindennapjait tehetjük biztonságosabbá, ami egyébként is igen hangsúlyos, de ilyenkor, a karácsonyi és téli időszakban különösen jelentős feladat számunkra – fogalmazott a polgármester a december 20-ai átadó ünnepségen, a környei Közösségi és Tájházban.

Máshol is abroncsokkal segíti a közösségeket a Bridgestone
Társadalmi felelősségvállalási tevékenysége részeként a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. rendszeresen támogat termékeivel, illetve anyagiakkal is különböző köz- és társadalmi feladatokat ellátó szervezeteket és intézményeket.

A vállalat már évek óta segíti abroncsokkal az autópályákon és főutak mentén szolgálatot teljesítő mentőmotorosokat, a közelmúltban pedig a tatabányai tűzoltóság gépjárműveire biztosított új gumikat. A cég nyáron a Semmelweis Egyetem vérszálló flottájának autóira, a múlt héten pedig az Ökumenikus Segélyszervezet gépjárműveire adományozott új abroncsokat.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + 3 =