Legfrissebb hírek

„KÖSZ Hankook!” – Átadták Dunaújváros első kutyaparkját

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Az ünnepélyes átadást követően gazdik és kutyáik birtokba vehetik a területet, ahol ezentúl a játékot szolgáló kisebb akadálypályával színesíthetik a közös sétát.

Az ünnepélyes átadást követően gazdik és kutyáik birtokba vehetik a területet, ahol ezentúl a játékot szolgáló kisebb akadálypályával színesíthetik a közös sétát.

A rácalmási gumiabroncsgyártó vállalat idén második alkalommal indította útjára Közösségi Összefogás a Szebbért elnevezésű, röviden „KÖSZ Hankook!” programját, amelynek keretében létrehozták Dunaújváros első kutyaparkját.

A „KÖSZ Hankook!” program idén egy kutyapark létrehozásáért kampányolt, amellyel egyben a felelős állattartásra is felhívta a figyelmet. A program során március 1– 23-a között a dunaújvárosiak összesen három helyszínre szavazhattak a www.koszhankook.hu weboldalon. Több száz szavazat érkezett, amelyek összesítése után a Panoráma út és Október 23. tér sarkán a felső Duna-part került ki győztesként, ami már eddig is a kutyasétáltatók kedvelt helye volt. A területen különféle elemeket állítottak fel az önkéntesek, egy akadálypályát létrehozva, ami kitűnő szórakozást nyújt gazdiknak és négylábú barátaiknak egyaránt. Így Dunaújváros első kutyaparkja egyben egy hiánypótló közösségi hely is az itt élő kutyás gazdiknak.

„Nagyon örülünk projektünk sikerességének. Úgy vélem, hosszú távon is jótékony hatása lesz a kialakított kutyaparknak, hiszen nemcsak a munkálatok idejére hozta össze az itt élőket, hanem a későbbiekben is kitűnő közösségi, találkahelyként funkcionálhat majd a kutyájukat sétáltatók számára. A „KÖSZ Hankook!” programunk célja Dunaújváros megszépítése, de nem mellékes az sem, hogy összehozzuk az itt lakó közösséget. Úgy látjuk, ez eddig maradéktalanul sikerült, ezért szeretnénk folytatni a programot jövőre is.”

– mondta Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A lokális összefogás fontosságára hívta fel a figyelmet dr. Galambos Dénes országgyűlési képviselő is, aki köszönetet mondott a vállalat helyi közösségekért tett erőfeszítéséért. Elmondta, hogy nagy szükség van a cégek ilyen jellegű támogató hozzáállására, ugyanakkor kiemelkedően fontos a helyi közösségek támogatása is.

A projekt megvalósításához az egész város összefogott: a Hankook az eszközökről és segédanyagokról gondoskodott, Dunaújváros önkormányzata a helyszínt biztosította, a lakóközösség pedig önkéntesként járult hozzá a program sikeréhez.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − tizenhárom =