MICHELIN GYŐZEDELME AZ ABRONCSTESZTEKEN

Rate this post

„Verhetetlen győztes: a kiegyensúlyozott Michelin” – így értékelte teljesítménye alapján a MICHELIN Pilot Sport 4 gumit az AutoMotorundSport(AMS) magazin. Az abroncs a magazin 2018-as tesztjén a “különösen ajánlott” minősítést kapta, egyedüliként a mezőnyben. A legmagasabb pontszámokat érte el nedves (fékezés, irányíthatóság, tapadás) és száraz (fékezés, irányíthatóság, sávváltás) felületen is.

A kiemelkedő teljesítményt az AutoZeitung is elismerte, ahogy a teszt logójukon is szerepel: “A teszt legjobbja (Best in test)” lett a Michelin Pilot Sport 4. “Nedves úton a Michelin tarol! Kiváló a tapadása, hihetetlenül gyorsan reagál… – abszolút biztonságos!” A teszt szervezői kiemelték még a rövid féktávot száraz úton, valamint a pontos kormányozhatóságot is.A Michelin nyíregyházi gyárában is készülő sportabroncs a bevezetése óta már 6. alkalommal lett tesztgyőztes!

Az ADAC nyári teszteredményei is sikereket hoztak a Michelin számára: a MICHELIN Primacy 3, az idei újdonság (MICHELIN Primacy 4) elődje, a nyári kínálatban is első helyezést ért el. 16 abroncs közül lett az első, és megkapta a “GUT” (“jó”) minősítést is, mely a legmagasabb az ADAC tesztben. Az értékelés alapján a MICHELIN Primacy 3 egy nagyon jól kiegyensúlyozott abroncs, legjobb eredményekkel élettartam terén, illetve különösen jól teljesít száraz felületen, de nedves úton is megállja a helyét.

Kivételes biztonság(1)

EGYEDÜLÁLLÓ TAPADÁS NEDVES ÚTFELÜLETEN – MÉG KOPOTT FUTÓVAL IS (1)

ELSŐ HELYEZÉS ÉLETTARTAM TEKINTETÉBEN (3)

Átlagosan 18 000 km-rel tovább tart, mint a konkurens termékek.(3)

MI ÁLL A TELJESÍTMÉNY MÖGÖTT?

Hosszú élettartamra hangolt futókialakítás

A biztonságot növelő új futókialakításnak köszönhetően a MICHELIN Primacy4 mintázata még kopott állapotban is megőrzi kiváló vízelvezető teljesítményét. Új futómintázat kialakítás: 22%-kal több hely – jobb vízkiszorítás.(4)

Legújabb generációs nagyteljesítményű gumikeverék

Legújabb generációs nagyteljesítményű gumikeverékének köszönhetően, a MICHELIN Primacy4 abroncs hosszú élettartamot és egyedülálló fékhatást biztosít nedves útfelületen új és kopott állapotban egyaránt.

Innovatív kopásjelző

Az innovatív kopásjelző megmutatja, mikor érdemes lecserélni az abroncsot.

JOGI RENDELKEZÉSEK

(1) Az új és kopott futójú (a kopottság mértéke: 2 mm profilmagasság), 205/55 R16 91V méretű MICHELIN PRIMACY 4 abroncsok a 117. sz. ENSZ-EGB-előírásban ismertetett nedves tapadási küszöbértékeknél jobb teljesítményt nyújtanak.
(2) A Michelin megbízásából a TÜV SÜD Product service által végzett fékteszt eredménye alapján: fékezés 80 km/ó sebességről 20 km/ó-ra nedves útfelületen, VW Golf 7 modellre szerelt 205/55 R16 91V méretű MICHELIN PRIMACY 4 illetve BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO, CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5, DUNLOP BLURESPONSE, GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE és PIRELLI CINTURATO P7 BLUE abroncsok összehasonlítása, 2017. június-július.
(3) A Michelin megbízásából a DEKRA TEST CENTER által végzett termékélettartam teszt eredménye alapján: VW Golf 7 modellre szerelt 205/55 R16 91V méretű MICHELIN PRIMACY 4 illetve BRIDGESTONE TURANZA T001 EVO, CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 5, DUNLOP BLURESPONSE, GOODYEAR EFFICIENT GRIP PERFORMANCE és PIRELLI CINTURATO P7 BLUE abroncsok összehasonlítása – élettartam teszt 10.000 km valós futás (D50) + 1,6 mm profilmagasságnál becslés.
(4) A futófelület teljes felületén, kopott állapotban, a MICHELIN Primacy3 standard mintázatához képest.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × 2 =