Hankook SmartCity AU04+

Rate this post

A városi buszok abroncsainak képesnek kell lenniük a folyamatos stop-and-go forgalom nagy terhelését elviselni, ugyanakkor biztonságos és hatékony használatot biztosítani. A SmartCity AU04+ modellel a Hankook ideális városi busz abroncsot kínál a piacon.

Megerősített oldalfal -A széles vállrész és megerősített oldalfal kiváló nedves tapadást és me-netstabilitást biztosít száraz úton. - Az oldalfali jelző új kialakítása és helyzete megkönnyíti az abroncs állapotának meghatározását.
Megerősített oldalfal – A széles vállrész és megerősített oldalfal kiváló nedves tapadást és menetstabilitást biztosít száraz úton. Az oldalfali jelző új kialakítása és helyzete megkönnyíti az abroncs állapotának meghatározását.

A négyévszakos abroncs továbbfejlesztett futófelülete a lehető legalacsonyabb és legegyenletesebb kopást biztosítja.Az innovatív futófelületi keverék és az új abroncsszerkezet magas fokú biztonságot garantál és hatékony, környezetbarát alkalmazást tesz lehetővé a városi forgalomban. A Hankook a városi busz abroncsok átfogó termékskáláját kínálja, köztük az AU03, AU03+ és az új SmartCity AU04+ modellt.

A prémium abroncsgyártó Hankook egy új termékkel bővíti városi busz abroncskínálatát, a SmartCity AU04+ modellel. A városi forgalomra megfelelő autóbusz abroncs hatékony üzemanyag-fogyasztással és maximális kopásállósággal győzi meg az ügyfeleket.A futófelület kialakítását áttervezték, a mintaárkok elrendezése javítja a 3D-s mintaelemek stabilitását, az optimalizált cikk-cakkos mintaárkok kiemelkedő vonóerő átvitelt nyújtanak a futásteljesítmény csökkenése nélkül.A városi forgalomra jellemző állandó megállás és indulás nagy és rendszertelen terhelést okoz az autóbusz abroncsoknak.“Ebből követezően a Hankook módosította a vállrész szélességét és kialakítását a SmartCity AU04+ modellen, amivel még egyenletesebb kopás érhető el.Az új futófelületi keverék javított szerkezetének köszönhetően az abroncs hőállósága nőtt, ami csökkenti a kopást és még hosszabb élettartamot tesz lehetővé.“ – fűzte hozzá Klaus Krause, a Hankook hannoveri Európai Technológiai Központ igazgatója.

Javított kialakítású futófelület -A stabilizáló 3D-es futófelületi mintaelemek jobb vonóerő átvitelt tesznek lehetővé - Hosszabb élettartam a mintaárkok optimalizált elhelyezésének köszönhetően - A három cikk-cakkos mintaárok kiváló vonóerőátvitelt nyújt, különösen nedves útviszonyok között - A módosított vállrész szélesség és az eltávolított fülek és bordák egyenletesebb kopást tesznek lehetővé - A javított kémiai összetétel ellenállóbbá teszi az abroncsot a hővel szemben
Javított kialakítású futófelület – A stabilizáló 3D-es futófelületi mintaelemek jobb vonóerő átvitelt tesznek lehetővé . Hosszabb élettartam a mintaárkok optimalizált elhelyezésének köszönhetően. A három cikk-cakkos mintaárok kiváló vonóerő átvitelt nyújt, különösen nedves útviszonyok között. A módosított vállrész szélesség és az eltávolított fülek és bordák egyenletesebb kopást tesznek lehetővé. A javított kémiai összetétel ellenállóbbá teszi az abroncsot a hővel szemben.

A biztonság alapvetően fontos követelmény a Hankook számára az abroncsok fejlesztésének folyamatában. A Hankook teljes városi abroncs választéka alátámasztja ezt az állítást. Az AU03+-hoz hasonlóan a SmartCity AU04+ modellt is megerősített oldalfal jellemzi. Ez védi az abroncsot a járdapadkával való érintkezésből adódó sérülésektől. Emellett mindhárom city busz abroncsmodell meggyőző féktávolságot nyújt; az AU04+ különösen a nedves körülmények közötti jellemzőivel tűnik ki, a javított lamella-elrendezésnek köszönhetően. A mély oldalfali kijelző a SmartCity AU04+ abroncson megkönnyíti az abroncs állapotának meghatározását, és ezzel elősegíti az időben történő kármegelőzést.

A SmartCity AU04+ 275/70R22.5 méretben kapható, és rendelkezik az M+S jelöléssel, valamint a 3PMSF szimbólummal (3 Peak Mountain Snowflake/ 3 hegycsúcs, hópehely).

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =