Legfrissebb hírek

Apollo Altrust – négyévszakos gumiabroncs

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Elsősorban könnyű tehergépjárművekre tervezte új négyévszakos abroncsát az Apollo Tyres. Az Apollo Altrust Összesen 14 féle méretben gyártják, amelyek teljesen lefedik a legnépszerűbb méretkategóriákat.

Elsősorban könnyű tehergépjárművekre tervezte új négyévszakos abroncsát az Apollo Tyres. Összesen 14 féle méretben gyártják, amelyek teljesen lefedik a legnépszerűbb méretkategóriákat.

A gyártó arra számít, hogy az új termékcsalád is legalább olyan népszerű lesz, mint a korábban megjelent Altrust Summer nyári abroncs, amely 2017-ben két jelentős abroncstesztet is megnyert: az Autobild szaklaptól „Kiváló” minősítést kapott, a Promobil versenyén tesztgyőztes lett.

A májusban Kölnben megrendezett The Tire kiállításon bemutatkozó Apollo Altrust All Season abroncsok egész évre ideális megoldást kínálnak furgonok számára. Jellemzőjük, hogy vizes úton is kiváló fékezést biztosítanak, a kanyarokban optimalizált a stabilitás, és egész élettartamuk alatt alacsony zajszinttel működnek. Továbbá mindenféle időjárási körülmények között kényelmet és biztonságot nyújtanak. A futófelületet érő nyomás egyenletes eloszlása pedig egyenletes kopást garantál, ezzel meghosszabbítva az abroncsok élettartamát.

Az Altrust All Season gumiabroncs optimalizált védelemmel rendelkezik, amely a vizes felületen is kiváló féktulajdonságoknak köszönhető. A lekerekített keréknyom lehetővé teszi a jobb vízelvezetést, így biztosítva a kitűnő aquaplaning teljesítményt. Az abroncs kiváló stabilitásának köszönhetően a kanyarodás sem jelent problémát, történjen az bármilyen időjárási viszonyok között. A vállrész futófelületi blokkjai közötti áthidalók biztosítják a merevséget a kanyarodáskor, miközben az oldalfalak egyenes és merev szerkezete növeli a kormányzás pontosságát és a stabilitást.

Az Apollo Vredestein vállalatról

Az Apollo Vredestein Európában és az Egyesült Államokban évente hétmillió csúcsminőségű gumiabroncsot gyárt és értékesít személygépkocsikhoz, kétkerekű járművekhez, teherautókhoz, valamint mezőgazdasági és ipari gépekhez. Az Apollo Vredestein az Apollo Tyres Ltd multinacionális abroncsgyártó nagyvállalat része, amely Indiában, Hollandiában és Magyarországon is rendelkezik gyártóegységekkel. Az Apollo Tyres Ltd két globális márkanéven – Apollo és Vredestein – forgalmazza termékeit. A vállalat gumiabroncsai a márkás, exkluzív és terméket sokaságát forgalmazó ellátóközpontok kiterjedt hálózatának köszönhetően több mint 100 országban érhetőek el.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 + 19 =