Premio Hálózati tagok gyárlátogatása a lengyelországi Debicaba

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Szeptember végén 9 Premio Hálózati tag kapott meghívást a lengyelországi Debicaba, hogy a Goodyear-csoport ottani abroncs gyárában személyesen tekinthessenek be a gumigyártás kulisszái mögé.

Szeptember végén 9 Premio Hálózati tag kapott meghívást a lengyelországi Debicaba, hogy a Goodyear-csoport ottani abroncs gyárában személyesen tekinthessenek be a gumigyártás kulisszái mögé.

A 2 napos út fő célja az üzleti kapcsolatok elmélyítése mellett az volt, hogy a Partnerek lássák, megismerjék és megértsék az abroncs gyártás folyamatának összetettségét a Goodyear csoporton belül. A csapat csütörtök reggel indult a Goodyear itthoni irodája elől. Az első megálló Kassán volt, ahol a városban tett rövid séta után egy tradícionális Szlovák étteremben frissülhettek fel és gyűjthettek erőt az út hátralévő részére.

A 2 napos út fő célja az üzleti kapcsolatok elmélyítése mellett az volt, hogy a Partnerek lássák, megismerjék és megértsék az abroncs gyártás folyamatának összetettségét a Goodyear csoporton belül.

Lengyelországba a kora esti órákban érkezett meg a Magyar különítmény és a vacsorát már a Goodyear Közép-Európai igazgatóival közösen fogyaszthatták el. Vacsora után az éjszakába nyúlóan tudott egyeztetni kereskedő és értékesítő. Másnap a reggelit követően a csapat indult tovább a gyárba, ahol a teljes gyártási folyamatra kiterjedő elméleti és gyakorlati tapasztalatokat szerezhettek alapanyagokról, gyártási technológiáról, folyamatokról. A látogatást követően egy közös ebéd után a csapat haza indult, hogy a gyárban megtapasztaltak segítségével hatékonyan készülhessenek fel a közelgő téli szezonra.

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Pneuservis 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Pneuservis mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel. Munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat szlovákiai ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Pneuservis csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS) dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Pneudiscount márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette. Ekkor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ön is szeretne tag lenni?

​Kapcsolattartó

Miklós Pál 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Győző Sipőcz
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Goodyear Dunlop Tires Magyarország Kft.
Rákóczi út 70-72
1074 Budapest


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

MICHELIN City Street, az új abroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

MICHELIN City Street

MICHELIN City Street, az új gumiabroncs a városi elektromos kerékpárokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × egy =