Legfrissebb hírek

Apollo Tyres – Nyílt nap

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Első alkalommal tárta ki kapuit az Apollo Tyres, hogy az ott dolgozók családtagjai, gyermekei is betekinthessenek az ultramodern gyöngyöshalászi gyár életébe.

A rendezvényen félszázan vettek rész, ők nem csak a technológiát láthatták közvetlen közelről, de szeretteik kollégáival is megismerkedhettek. A tervek szerint az Apollo a jövőben rendszeresen szervez majd ehhez hasonló nyílt napot.

A rendezvényen félszázan vettek rész, ők nem csak a technológiát láthatták közvetlen közelről, de szeretteik kollégáival is megismerkedhettek. A tervek szerint az Apollo a jövőben rendszeresen szervez majd ehhez hasonló nyílt napot.

„A legtöbb esetben a munkavállalóknak nem nyílik lehetősége arra, hogy családtagjaik megismerhessék a munkahelyüket. Ugyanakkor összhangban vállalati kultúránkkal, az „egy család” filozófia mentén mi úgy döntöttünk, hogy megnyitjuk a gyár kapuit a családtagok előtt. Hiszünk benne, hogy ezek a rendezvények közelebb hoznak bennünket egymáshoz”

– mondta C Krishna Kumar az Apollo Tyres gyárigazgatója.

Az Apollo Tyres egy nemzetközi gumiabroncsgyártó vállalat, amely Indiában, Hollandiában és Magyarországon rendelkezik gyárakkal. A gyöngyöshalászi üzemet 2017 áprilisában adták át, a termelés fokozatosan indul. Ha a gyár eléri teljes kapacitását, évente 5,5 millió személyautó- és kisteherjármű-, valamint 675 ezer darab busz- és tehergépjármű-abroncsot fog előállítani az európai piacra, több száz embernek biztosítva munkalehetőséget a régióban. A vállalat saját termékeit Apollo és Vredestein globális márkanevek alatt hozza forgalomba. Az Apollo India egyik vezető márkája, míg a Vredestein egy európai prémium márka. A vállalat termékeit több mint 100 országban forgalmazzák a viszonteladói hálózaton keresztül.


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − hét =