Stílusos könnyűfém keréktárcsák a hideg évszakra

Rate this post

Az Alutec Ikenu már első látásra is megragadó. A sportos dizájn és a megkülönböztethető kettős küllő ezt a keretet adja. Elérhető méretek 16-19 coll-ban.
A gyémánt fekete PLATIN P 84 öt erős küllővel rendelkezik, amelyek dinamikus elrendezésének köszönhetően optikailag is erőteljes megjelenést kölcsönöznek a keréknek. A fényes, gyémánt-fekete felület elegánsan és könnyen kezelhetővé teszi a keretet. 15-17 coll-ban érhető el.
BROCK RCD 17 kristály ezüst és szatén matt feket. A Brock Aluminium keréktárcsa új, sportos kettős küllővel ellátott RC-Design. Az RCD 17 kerekei elsősorban a Mercedes-Benz sorozat járműveihez készültek. 16-19 coll-ban érhető el.
Brock B40 matt vas-szürke  Az új Brock B40 könnyűfém keréktárcsa jellemzi a jellegzetes és sportos finomságot. A feltűnő Y-küllős perem lenyűgözővé teszi a kerék középpontját.  19-20 coll-ban érhető el.

INTERPNEU – Az egyik legerősebb nagykereskedő gumiabroncsok, kerekek és kiegészítők területén, egész Európában

Az Interpneu vállalkozást 1970-ben alapították Karlsruhébe. Azóta már a Pneuhage csoport tagjaként Európa egyik vezető szereplője a gumiabroncsok és keréktárcsák értékesítésének területén. Az Interpneu termékpalettája nagyon széles. Megtalálhatók a motorkerékpár, autó, haszongépjármű, 4X4, mezőgazdasági és ipari abroncsok  teljes családja, szinte az összes ismert márkából.

Széles választék és a kiváló szakmai kapcsolat a siker titka

Gumiabroncs és felni választékunk több, mit 35 márkából áll. Ez azt jelenti, hogy a teljes paici szegmenst le tudjuk fedni a legolcsóbbtól a prémium kategóriáig.

Forgalmazott termékeink között számos exkluzív márka van, amit csak az Interpneun keresztül érhető el. Forgalmazott termékeinkben nagy részesedéssel bír a könnyűfém keréktárcsák választéka. Ezt úgy értük el, hogy több mint 20 neves gyártó és saját excluzív márkákat értékesítünk szerte Európában.

A teljes raktárkészletünk az Interneten keresztül a nap 24 órájában elérhető. Itt nem csak raktárkészleteket láthatnak, hanem egy keréktárcsa konfigurátort is, amely nem csak a látványban segíti a vásárlót, hanem nagyon sok hasznos műszaki és technikai információt is ad. A kiválasztott autótípus megjelenése után az adatbázis kikeresi a keresett járműre a megfelelő gumiabroncs és felni kombinációt. Ez akár 9 millió lehetőségből is szinte azonnal megtörténik. Vásárlás esetén természetesen a megfelelő tanúsítvány is letölthető.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy bármilyen további kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk!

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 5 =