Főoldal / 1 Egyéb / Interpneu a Salzburg AutoZum-on 2019-ben

Interpneu a Salzburg AutoZum-on 2019-ben

Értékeld a cikket

2019 január 16-tól 19-ig Salzburgban megrendezésre kerül az AutoZum vásár. Az INTERPNEU a 10-es épület / 1010-es teremben ismét egy standdal fog megjelenni, és bemutatja az új generációs PLATIN nyári gumiabroncsokat.

2019. január 16-tól 19-ig Salzburgban megrendezésre kerül az AutoZum vásár. Az INTERPNEU a 10-es épület / 1010-es teremben ismét egy standdal fog megjelenni, és bemutatja az új generációs PLATIN nyári gumiabroncsokat.

A személygépkocsik számára az RP320-Summer és az RP420-Summer gumiabroncsokat. A piaci bevezetést a tavaszi szezonban 2019-re tervezzük, több mint 70 méretben, 13 és 19 coll között lesz elérhető. Salzburgban is bemutatjuk az új platina ötvözet kerékgyűjteményt divatos formatervezéssel.

Meggyőzhetjük Önt a termékeinkről és szolgáltatásainkról?
Kiállítási csapatunk szívesen segít a helyszínen tanácsokkal és értékesítési tapasztalatokkal.

Kérje meg ingyenes belépési kódjait a marketinginterpneu@pneu.com oldalon.

Az Ön INTERPNEU csapata

Gyors és könnyű választás, akár TPMS  lehetőséggel is!
Tanácsadás, műbizonylat.
Konfigurátor >>>

Vezető Export felelős: Gruber Zoltán
Telefon: +49 721 6188 -147, E-Mail: zoltan.gruber@pneu.com

Központ:
Telefon: +49 721 6188 -111,
Telefax: +49 721 6188 -409.
E-Mail: ip-export@pneu.com

Ezt olvasta már?

Nem megfelelő adalékot betölteni olyan, mint nem megfelelő gyógyszert adni. Ezért a LIQUI MOLY egy további biztosítékot épít be, hogy az autósok mindig a megfelelő adalékot használják.

Liqui Moly – Jobb védelem a nem megfelelő adalék betöltése ellen

Nem megfelelő adalékot betölteni olyan, mint nem megfelelő gyógyszert adni. Ezért a LIQUI MOLY egy további biztosítékot épít be, hogy az autósok mindig a megfelelő adalékot használják. Az üzemanyag-adalékok új kiöntői megakadályozzák, hogy véletlenül benzinadalékokat töltsenek egy dízeltartályba, és dízeladalékokat egy benzintartályba. „Ez extra védelmet nyújt a drága következményekkel járó, figyelmetlenségre visszavezethető hibák ellen“, magyarázza David Kaiser, a német olaj- és adalékspecialista kutatás-fejlesztésért felelős vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 + tizenkettő =