Téli gumiabroncsokkal segítette a Nem Adom Fel Alapítványt az AKH

Rate this post

Három garnitúra Nankang téli abroncsot adományozott a fogyatékkal élő embereket segítő Nem Adom Fel Alapítványnak az Abroncs Kereskedőház.

Három garnitúra Nankang téli abroncsot adományozott a fogyatékkal élő embereket segítő Nem Adom Fel Alapítványnak az Abroncs Kereskedőház.

Az összesen 153 620 forint értékű gumiszetteket az átadást követően fel is szerelték a szervezet kisbuszaira.

A 2006-ban létrejött Nem Adom Fel Alapítvány legfőbb célja a társadalom hátrányos helyzetű tagjainak, kiemelten a fogyatékkal élők, valamint a szociálisan hátrányos helyzetű fiatalok segítése.

„A ma már csaknem 200, főként megváltozott munkaképességű embert foglalkoztató szervezetünk kiterjedt tevékenységet folytat. Táborokat és fejlesztő foglalkozásokat szervezünk, támogató szolgálatunk munkatársai Budapesten élő, fogyatékkal élő embereket segítenek napi szintű boldogulásukban. Szendrőládon, Martonyiban és Pándon fejlesztő modellprogramot valósítunk meg a legszegényebb családok gyermekei számára. Az alapítvány fogyatékkal élő tagjai rendszeresen látogatják a gyerekeket, számukra játékokat, programokat szerveznek. Nem adom fel Együttesünk és Never Give Up gospel kórusunk pedig rendszeresen nagy sikerrel lép fel különféle rendezvényeken. Ebből is érzékelhető, hogy kisbuszaink évente sok ezer kilométert tesznek meg. Gumiabroncsaik az idei télre már cserére érettek. Így nagy segítség számunkra, hogy három új garnitúrával ajándékozott meg bennünket az Abroncs Kereskedőház”

– ismertette Pataki Áron koordinátor.

„A közlekedésbiztonság az út és a kerekek találkozásánál kezdődik. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű és mintázatú abroncs legyen az autón. A Nem Adom Fel Alapítvány fontos és támogatandó társadalmi tevékenységet végez. Így vállalatunk vezetése számára nagyon örömteli, hogy ezzel a felajánlással segíteni tudjuk őket a biztonságos közlekedésükben”

– hangsúlyozta Pollák Péter, az Abroncs Kereskedőház kereskedelmi és marketingigazgatója.

Az összesen 153 620 forint értékű két garnitúra Nankang 195/70/R15, valamint egy szett 235/65/R16 méretű abroncsot fel is szerelték az alapítvány gépjárműveire az AKH Fehérvári úti szervizében.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + tizenkettő =