Két új nyári gumiabroncs a Platin Tyres-től

3/5 - (6 votes)

A Karlsruhe-i Interpneu gumiabroncs- és kerék nagykereskedő két újonnan fejlesztett és 73 méretben kapható személyi nyári gumiabroncsot mutatott be 13 és 19 coll között. Ezek a Platin RP320 és RP420-as nyári gumiabroncsok.

A Karlsruhe-i Interpneu gumiabroncs- és kerék nagykereskedő két újonnan fejlesztett és 73 méretben kapható személyi nyári gumiabroncsot mutatott be 13 és 19 hüvelyk között. Ezek a Platinum RP320 és RP420-as nyári gumiabroncsok.

A „Perfection in every detail” (Tökéletesség minden részletében) mottója alatt az Interpneu teljesen újratervezte saját márkájú Platin márkájú nyári abroncsait. 2019 tavaszán két teljesen új profilt indítanak útjára, azzal a céllal, hogy a legmodernebb gumiabroncs-technológiát a lehető legszélesebb kőrben biztosítsák. A 73 rendelkezésre álló méret közül 25 új gumiabroncs mérete áll rendelkezésre. Ennek eredményeként az Interpneu több mint 80 százalékos piaci lefedettséget kíván elérni.

Az új fejlesztésű termékeinkhez magyarországi forgalmazókat keresünk! – Klikk

A szezon kezdete előtt az új nyári gumiabroncsok elérhetők lesznek az Interpneu központi raktárában. Így a Platin választék a személygépkocsik, furgonok és kisteherautók számára mintegy 200 méretre nő!

Az új nyári profilok és gumiabroncs-vegyületek fejlesztése a gördülési ellenállás és a teljesítmény optimalizálása, valamint a száraz és nedves utak biztonságának további növelése céljából történt. Ezek az eredmények az EU gumiabroncs-címkézésének jobb értékein tükröződnek.

A PLATIN RP420 új méretekkel 19 Coll-ban, SUV-autókhoz

A Karlsruhe-i Interpneu gumiabroncs- és kerék nagykereskedő két újonnan fejlesztett és 73 méretben kapható személyi nyári gumiabroncsot mutatott be 13 és 19 hüvelyk között. Ezek a Platinum RP320 és RP420-as nyári gumiabroncsok.

54 méret 15 Coll-ból áll, és az Interpneu négy változatot kínál 19 Coll-ból. Ez az egyre növekvő gumiabroncs kereslet irányába mutat. Új gumiabroncs-opciók is rendelkezésre állnak a gyorsan növekvő SUV szegmensben. Az UHP szegmensben 30 elérhető méret van, az „Y” sebesség indexben 300 km / h-ig.

A körbefutó vízelvezető mintaárkok és a váll rész hidrodinamikailag kialakított kereszthornyai magas biztonsági tartalékokat biztosítanak az aquaplaning jelenség megakadályozására. A kiváló fékteljesítményt és a nedves utakon a jobb kezelhetőséget az íves lamellák és a belső és külső vállon kialakított mintázat biztosítja. Az újonnan kifejlesztett nagy szilícium-dioxid-tartalmú és javított polimer technológiával rendelkező gumiabroncs-vegyületek csökkenthetik a gördülési ellenállást. Ez jobb nedves fékezési eredményeket értek el. Így a Platin RP420 formatervezési mintázat kialakítása többsége elérte a C / B / 2 címke értéket.

A PLATIN RP320 13-15 Coll-ból áll

A Karlsruhe-i Interpneu gumiabroncs- és kerék nagykereskedő két újonnan fejlesztett és 73 méretben kapható személyi nyári gumiabroncsot mutatott be 13 és 19 hüvelyk között. Ezek a Platinum RP320 és RP420-as nyári gumiabroncsok.

Az RP 320 Platin két elődmodell helyébe lép, és a jövőben a kis és a közepes méretű autókra ajánlják 19 méretben 13 és 15 Coll között.

Az aszimmetrikusan elrendezett futófelületi blokkok jobb tapadást biztosítanak. A széles középső sáv növeli a fékerőt. A széles középső mintaárkok és a külső váll melletti keskeny horony az új gumiabroncs-összetevővel együtt javítja az aquaplaning teljesítményét és a nedves körülmények közötti a tapadást. Így az RP320 minden változata az EU címkézés „B” jelzését értékét érte el a nedves fékezés során.

Technikai információk

Tökéletesség minden részletében

Első alkalommal a Platin bevezette a „Wet & Dry” jelzőket a a gumiabroncs mintaárokban. Az úgynevezett „Platin Performance Indicator” (PPI) megkönnyíti a járművezetők számára a futófelület mélységének mérését. A 3 mm-es maradék mintamélységig, mindkét indikátorszint jelölése olvasható. Ha a WET betűk eltűnnek, ez növeli a figyelmet a fokozott figyelemre, különösen a nedves helyen. Ha a DRY indikátor már nem olvasható az 1,6 mm-es futófelület mélységében, akkor a gumiabroncs elért a minimális futófelületi mélységet. Ekkor szükségessé válik a gumiabroncs cseréje.

A Platin logó a futófelület középső sávjában nem csak a márka ismertségének vizuális fokozására szolgál. A raktárban is könnyebben megtalálható.

A modern oldalfal kialakításon kívül a minőségi jelölés, valamint a platin-tyres.com honlap is olvasható. Az oldalfalon megjelenik még a nyári biztonságos TWI-jelölési tipp, valamint a jól bevált maximális sebesség jelölés km/h-ban.

A két új nyári gumiabroncs, a PLATIN RP 320 és az RP 420, 73 verziója érhető el, 13 és 19 Coll között, számos járműhöz, beleértve a terepjárókat is.

FR = peremvédő él, XL = Extra terhelés
Üzemanyag-hatékonysági osztály / nedves tapadási osztály / zajosztály (érték dB-ben) 1222/2009 EU-szabályozás szerint. – C1 gépkocsikra!!!

Vezető Export felelős: Gruber Zoltán
Telefon: +49 721 6188 -147,

E-Mail: zoltan.gruber@pneu.com

Központ:
Telefon: +49 721 6188 -111,
Telefax: +49 721 6188 -409.
E-Mail: ip-export@pneu.com

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Egy hozzászólás

  1. A 420 remek gumi, két éve használom, főleg Ausztriában szerpentinen, és meg vagyok vele elégedve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük