A LIQUI MOLY speciális piacokon akar növekedni

Rate this post

Carlos Travé az Export területen olyan piacokért lesz illetékes, mint a tengeri, az agrár, a haszongépjárművek és az építőgépek

Carlos Travé nem újonc a LIQUI MOLY-nál. 2014-ben csatlakozott a céghez, és átalakította a motorkerékpár-termékek választékát, illetve értékesítését. Azóta a LIQUI MOLY, melynek gyökerei az automotive területen vannak, fix tényezővé vált a motorkerékpár-területen. Carlos Travé vezetése alatt a terület árbevétele megháromszorozódott.

Új ember a nemzetközi tengeri, agrár, haszongépjármű és építőgép üzlet élén a német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY-nál: Carlos Travé. Célja, hogy ezen a négy területen fellendítse az exportüzletet. „Itt még hatalmas potenciált látunk“, mondja Ernst Prost, a LIQUI MOLY ügyvezetője.

Ezt a tapasztalatát veti latba a tengeri, agrár, haszongépjármű és építőgép termékeknél is. Carlos korábbi pályafutása során már kapcsolatba került hajómotorokkal, és aktív szerepe volt a bányászati, valamint építőgép szegmensben.

„Bebizonyosodott, hogy célszerűbb, ha egy specialista célzottan fejleszti ezeket az üzletágakat“, így Ernst Prost. Ezt a négy új területet Travé a motorkerékpár-szegmensben betöltött szerepén felül veszi át. „Ott már jó szinten tartanak az értékesítési és személyzeti kiépítési munkálatok“, mondja Carlos Travé.

A többi területen is el akarunk jutni a következő szintre

A motorkerékpár-szegmenshez hasonlóan itt is az a cél, hogy a LIQUI MOLY 60 év alatt az autóknál gyűjtött tapasztalatát átvigye a többi területre is.

Travé: „A tengeri területen a termékeink kedvező helyzetben vannak, és elsősorban a nemzetközi értékesítést akarjuk kiépíteni. Az építőgépeknél, haszongépjárműveknél és az agrárterületen elsősorban az adalékainkat kívánjuk bemutatni a profiknak hasznos kémiai szerszámként és problémamegoldó eszközként.“

Autó-Doktor Horváth Kft. Prémium Gyorsszerviz H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1. Tel.: +3684519219 Mobil: +36309366 077

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük