Főoldal / 1 Egyéb / A LIQUI MOLY speciális piacokon akar növekedni

A LIQUI MOLY speciális piacokon akar növekedni

Értékeld a cikket

Carlos Travé az Export területen olyan piacokért lesz illetékes, mint a tengeri, az agrár, a haszongépjárművek és az építőgépek

Carlos Travé nem újonc a LIQUI MOLY-nál. 2014-ben csatlakozott a céghez, és átalakította a motorkerékpár-termékek választékát, illetve értékesítését. Azóta a LIQUI MOLY, melynek gyökerei az automotive területen vannak, fix tényezővé vált a motorkerékpár-területen. Carlos Travé vezetése alatt a terület árbevétele megháromszorozódott.

Új ember a nemzetközi tengeri, agrár, haszongépjármű és építőgép üzlet élén a német olaj- és adalékspecialista LIQUI MOLY-nál: Carlos Travé. Célja, hogy ezen a négy területen fellendítse az exportüzletet. „Itt még hatalmas potenciált látunk“, mondja Ernst Prost, a LIQUI MOLY ügyvezetője.

Ezt a tapasztalatát veti latba a tengeri, agrár, haszongépjármű és építőgép termékeknél is. Carlos korábbi pályafutása során már kapcsolatba került hajómotorokkal, és aktív szerepe volt a bányászati, valamint építőgép szegmensben.

„Bebizonyosodott, hogy célszerűbb, ha egy specialista célzottan fejleszti ezeket az üzletágakat“, így Ernst Prost. Ezt a négy új területet Travé a motorkerékpár-szegmensben betöltött szerepén felül veszi át. „Ott már jó szinten tartanak az értékesítési és személyzeti kiépítési munkálatok“, mondja Carlos Travé.

A többi területen is el akarunk jutni a következő szintre

A motorkerékpár-szegmenshez hasonlóan itt is az a cél, hogy a LIQUI MOLY 60 év alatt az autóknál gyűjtött tapasztalatát átvigye a többi területre is.

Travé: „A tengeri területen a termékeink kedvező helyzetben vannak, és elsősorban a nemzetközi értékesítést akarjuk kiépíteni. Az építőgépeknél, haszongépjárműveknél és az agrárterületen elsősorban az adalékainkat kívánjuk bemutatni a profiknak hasznos kémiai szerszámként és problémamegoldó eszközként.“

Autó-Doktor Horváth Kft. Prémium Gyorsszerviz H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1. Tel.: +3684519219 Mobil: +36309366 077

Autó-Doktor Horváth Kft.
Prémium Gyorsszerviz
H-8600 Siófok-Kiliti Papfődi út. 1.
Tel.: +3684519219
Mobil: +36309366077

horvath.robert@auto-doktor.hu
www.auto-doktor.hu
www.liqui-moly.hu

Ezt olvasta már?

Nem megfelelő adalékot betölteni olyan, mint nem megfelelő gyógyszert adni. Ezért a LIQUI MOLY egy további biztosítékot épít be, hogy az autósok mindig a megfelelő adalékot használják.

Liqui Moly – Jobb védelem a nem megfelelő adalék betöltése ellen

Nem megfelelő adalékot betölteni olyan, mint nem megfelelő gyógyszert adni. Ezért a LIQUI MOLY egy további biztosítékot épít be, hogy az autósok mindig a megfelelő adalékot használják. Az üzemanyag-adalékok új kiöntői megakadályozzák, hogy véletlenül benzinadalékokat töltsenek egy dízeltartályba, és dízeladalékokat egy benzintartályba. „Ez extra védelmet nyújt a drága következményekkel járó, figyelmetlenségre visszavezethető hibák ellen“, magyarázza David Kaiser, a német olaj- és adalékspecialista kutatás-fejlesztésért felelős vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

12 + 2 =