Legfrissebb hírek

Új gumi a Premio kínálatában – Goodyear Eagle F1 SuperSport

Rate this post

A Goodyear bejelentette három új, ultraultra nagy teljesítményű (UHP) abroncsát, melyek az Eagle F1 SuperSport, SuperSport R és SuperSport RS márkanevet viselik.

A Goodyear bejelentette három új, ultraultra nagy teljesítményű (UUHP) abroncsát, melyek az Eagle F1 SuperSport, SuperSport R és SuperSport RS márkanevet viselik.
A háromszintű kínálat a SuperSport, SuperSport R és SuperSport RS abroncsokból áll
  • Az innovatív technológiai megoldások lehetővé teszik a féktávolság jelentős csökkenését és jobb köridők elérését
  • Kielégíti a folyamatosan növekvő ultraultra nagy teljesítményű (UUHP) szegmens igényeit. A 2019 februárja és novembere között 39 cikkszámon érkezik az új abroncs. A Volkswagen Golf GTI-től a Porsche 911 GT2 RS-ig számos modellre felszerelhető

A Goodyear kínálatának csúcsát jelentő SuperSport abroncsok innovatív technológiai megoldásai és a gumikeverékek lehetővé teszik a féktávolság jelentős csökkentését és a köridők javítását anélkül, hogy a vezetési élmény más elemei (így a kanyarodás és fékezés közbeni visszajelzés vagy a közelgő csúszáshatár érzékelése) csorbát szenvednének.

Az Eagle F1 SuperSport a Goodyear versenyzési tapasztalataira építve kiemelkedő tapadást és kezelhetőséget kínál. A futófelület merev bordái jó reakciókészséget biztosítanak irányváltáskor. Míg az abroncs vállrészén alkalmazott masszív, zárt külső mintázat jó irányíthatóságot eredményez a kanyarodás közbeni terhelésátadásnál. A rendkívül merev oldalfal-kialakítás tovább javítja a kezelhetőséget, ugyanakkor nem csökkenti túlzottan a menetkényelmet. Bár az abroncsot elsősorban száraz útfelületre tervezték, a Goodyear több gumikeverék kombinációjával innovatív módon gondoskodott a nedves úton elért teljesítmény javításáról. A száraz útra optimalizált külső részt három, nedves útfelületre optimalizált belső szegmens egészíti ki. Ennek köszönhetően a járművezető száraz úton biztonságosan veheti be az éles kanyarokat. Nedves úton pedig kiemelkedően jó fékhatást és kezelhetőséget tapasztal.

2019 februárja és májusa között 25 Eagle F1 SuperSport abroncs mutatkozik be. A 18” és 21” közötti mérettartományban, 205 és 305 mm közötti szélességben, 45 és 30 közötti profilaránnyal. Az Eagle F1 SuperSport ideális választás olyan sportos ferdehátú modellekhez, mint a Volkswagen Golf GTI. Olyan nagy teljesítményű szedánokhoz, mint a BMW M3 és a Mercedes-AMG C63, valamint olyan szupersportkocsikhoz, mint a Porsche 911 Turbo.

Az Eagle F1 SuperSport R még nagyobb tapadást és még precízebb kormányzást kínál közúton és versenypályán egyaránt. A száraz útfelületen kivételes útfekvést eredményező, nagy súrlódási együtthatójú gumikeverék még nagyobb tapadást biztosít. A kiváló kanyarstabilitást pedig a futófelület mintázatán lévő belső árkon kialakított hidakkal valósították meg, ami csökkenti a futófelület blokkjainak szélsőséges kanyarvételi erők hatására fellépő deformációját. Az abroncs érintkezési felületének optimalizálásával egyenletesebb nyomáseloszlást értek el, ami tovább javítja a kormányzás pontosságát és a visszajelzést.

2019 februárja és novembere között 10 Eagle F1 SuperSport R abroncs jelenik meg a piacon a 18” és 21” közötti mérettartományban. 205 és 305 mm közötti szélességben, 25 és 40 közötti profilaránnyal. Az Eagle F1 SuperSport R abroncsot olyan teljesítményorientált autókhoz fejlesztették ki, mint a Volkswagen Golf Club sport, a BMW M4 CS és a Porsche 911 GT3.

Az Eagle F1 SuperSport RS a Goodyear leginkább versenyorientált abroncsa, mellyel még tovább feszegethetők a határok a versenypályán, ugyanakkor közúton is engedélyezett a használata. A speciális, versenyzésre kifejlesztett gumikeverék egyedülálló tapadást és teljesítményt biztosít száraz útfelületen. Ez az abroncs kétféle méretben, 265/35 ZR20 és 325/30 ZR21 változatban kapható 2019 márciusától.

——————————————————————————————————————–

Legyen az Ön szervize is Csapatunk tagja!

További információért keressen minket:

Sipőcz Győző
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Pál Miklós 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Abroncs és Autószerviz Hálózat 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik és autószerviz szolgáltatások tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Abroncs és Autószerviz mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel, munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

A Premio Abroncs és Autószerviz csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Abroncsdiszkont márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját. A legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként több mint 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon. A Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette, amikor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ezt olvasta már?

"Példamutató" új Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

„Példamutató” – Vredestein Ultrac Pro

A Vredestein Ultrac Pro dobogós helyezést ért el az Auto Bild nagyteljesítményű gumiabroncsok tesztjében

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − egy =