Goodyear KMAX GEN-2 a Premio forgalmazásában

Rate this post

A KMAX GEN-2 ugyanolyan kimagasló futásteljesítményt garantál, mint elődei, kiegészítve azt a jobb tapadás előnyével.

A KMAX GEN-2 ugyanolyan kimagasló futásteljesítményt garantál, mint elődei, kiegészítve azt a jobb tapadás előnyével.

A Goodyear KMAX GEN-2 a kormányzott és meghajtott tengelyhez kifejlesztett tehergépkocsi-gumiabroncsok új termékcsaládja, amely prémiumkategóriás futásteljesítményt biztosít, lehetővé téve a főként regionális szállítással foglalkozó járműparkok számára a gumiabroncs élettartamának optimalizálását és a kihívást jelentő útviszonyok legyőzését.

A Goodyear KMAX GEN-2 termékcsalád a kormányzott tengelyhez kifejlesztett KMAX S GEN-2 gumiabroncsok esetében 9 méretet és a meghajtott tengelyhez kifejlesztett KMAX D GEN-2 gumiabroncsok esetében 7 méretet foglal magában.

Téli teljesítmény

A termékcsaládhoz tartozó valamennyi gumiabroncson szerepel a 3PMSF-jelölés (három hegycsúcsot és egy hópelyhet tartalmazó jelölés), ami azt jelenti, hogy teljesítményszintjük megfelel a téli gumiabroncsokra jelenleg érvényben lévő, legszigorúbb európai jogszabályoknak.

Azonosítás és adatkapcsolat

A rádiófrekvenciás azonosításnak (RFID) köszönhetően valamennyi gumiabroncsba integrálták a gumiabroncs-kezelő és -követő rendszerekkel való adatkapcsolati lehetőséget. A felhőalapú hálózattal egyedi sorozatszámok alapján folytatott adatátvitel révén a gumiabroncsokkal kapcsolatos, hatékony folyamatkezelés valósítható meg. Az RFID egyben elrettentés is a tolvajok számára, mivel ezek a gumiabroncsok nyomon követhetők.

KMAX S GEN-2

Áttekintés

A kormányzott tengelyhez kínált KMAX S GEN-2 gumiabroncsot optimális futásteljesítményre és a 3PMSF-jelölés követelményeinek való megfelelésre fejlesztettük ki, kiváló négy évszakos teljesítmény és fokozott tapadás mellett. Az abroncs 9 méretben lesz elérhető.

Méretek:

 • 295/80R22.5KMAX S GEN-2HL 154/149M
 • 315/80R22.5KMAX S GEN-2 156/150L 154/150M
 • 315/70R22.5KMAX S GEN-2HL 156/150L
 • 385/65R22.5KMAX S GEN-2 160K/158L
 • 295/60R22.5 KMAX S GEN-2 150/147K 149/146L
 • 315/60R22.51 KMAX S GEN-2HL 154/148L
 • 385/55R22.5KMAX S GEN-2 160K/158L
 • 355/50R22.51 KMAX S GEN-2HL 156K
 • 375/45R22.51 KMAX S GEN-2 156L

A futófelület-kialakítás és az IntelliMaxRib technológia

A KMAX GEN-2 ugyanolyan kimagasló futásteljesítményt garantál, mint elődei, kiegészítve azt a jobb tapadás előnyével.

A KMAX S GEN-2 gumiabroncsokat kétféle futófelület-kialakítás jellemzi, mérettől függően lehetnek öt-, illetve hatbordásak, továbbá a következő innovatív kialakítási jellemzőkkel és előnyökkel bírnak:

 • A Goodyear ennél a gumiabroncsnál az IntelliMaxRib futófelület-technológiát alkalmazta Flexomatic lamellákkal.Amikor a gumiabroncs végiggördül a nyomvonalán, a középső mintaárkokban lévő merevítőhidak összekapcsolódnak, ezáltal merevebb formát hozva létre és korlátozva a kopást a pontos kezelhetőség és a kimagasló futásteljesítmény érdekében.
 • A gumiabroncs forgása során a Flexomatic lamellák szintén merevebbé teszik a blokkokat, rövid féktávolságot biztosítva a gumiabroncs teljes élettartama alatt. Mindez kimagasló futásteljesítményt jelent üzemanyag-takarékos, alacsony gördülési ellenállással ötvözve.

Karkaszforma

A KMAX S GEN-2 gumiabroncs optimalizált karkaszformája állandó és szabályos nyomvonalat biztosít a terhelési körülmények széles köre mellett és a gumiabroncs teljes élettartama során. Ez szabályos futófelület-kopást garantál, különösen a vállrészeknél, valamint gondoskodik a kimagasló futásteljesítményről.

Futókeverék

A KMAX S GEN-2 gumiabroncsokban használt futókeverék kémiai összetétele és polimerhálója kismértékű hőképződést és kimagasló kopásállóságot biztosít.A keverék alacsony gördülési ellenállást és a futófelület optimalizált kopási teljesítményét garantálja kimagasló futásteljesítmény és üzemanyag-hatékonyság mellett.

A különböző méretű, kormányzott tengelyhez kifejlesztett KMAX S GEN-2 gumiabroncsok mérettől függően a következő, európai uniós címkebesorolásokat kapják3: „B” vagy „C” besorolást az üzemanyag-hatékonyság, „B” besorolást a nedves tapadás, és egy vagy kettő hullámvonalat a külső zajszint szempontjából.

Legyen az Ön szervize is Csapatunk tagja!

További információért keressen minket:

Sipőcz Győző
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Pál Miklós 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Abroncs és Autószerviz Hálózat 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik és autószerviz szolgáltatások tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Abroncs és Autószerviz mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel, munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Abroncs és Autószerviz csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Abroncsdiszkont márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként több mint 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette, amikor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ezt olvasta már?

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Új Michelin kerékpár gumiabroncs

Új MICHELIN Power Adventure murvás kerékpár gumiabroncs, amely nagy teljesítményt kínál közutakon és erdei ösvényeken

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük