Goodyear KMAX GEN-2 a Premio forgalmazásában

Rate this post

A KMAX GEN-2 ugyanolyan kimagasló futásteljesítményt garantál, mint elődei, kiegészítve azt a jobb tapadás előnyével.

A KMAX GEN-2 ugyanolyan kimagasló futásteljesítményt garantál, mint elődei, kiegészítve azt a jobb tapadás előnyével.

A Goodyear KMAX GEN-2 a kormányzott és meghajtott tengelyhez kifejlesztett tehergépkocsi-gumiabroncsok új termékcsaládja, amely prémiumkategóriás futásteljesítményt biztosít, lehetővé téve a főként regionális szállítással foglalkozó járműparkok számára a gumiabroncs élettartamának optimalizálását és a kihívást jelentő útviszonyok legyőzését.

A Goodyear KMAX GEN-2 termékcsalád a kormányzott tengelyhez kifejlesztett KMAX S GEN-2 gumiabroncsok esetében 9 méretet és a meghajtott tengelyhez kifejlesztett KMAX D GEN-2 gumiabroncsok esetében 7 méretet foglal magában.

Téli teljesítmény

A termékcsaládhoz tartozó valamennyi gumiabroncson szerepel a 3PMSF-jelölés (három hegycsúcsot és egy hópelyhet tartalmazó jelölés), ami azt jelenti, hogy teljesítményszintjük megfelel a téli gumiabroncsokra jelenleg érvényben lévő, legszigorúbb európai jogszabályoknak.

Azonosítás és adatkapcsolat

A rádiófrekvenciás azonosításnak (RFID) köszönhetően valamennyi gumiabroncsba integrálták a gumiabroncs-kezelő és -követő rendszerekkel való adatkapcsolati lehetőséget. A felhőalapú hálózattal egyedi sorozatszámok alapján folytatott adatátvitel révén a gumiabroncsokkal kapcsolatos, hatékony folyamatkezelés valósítható meg. Az RFID egyben elrettentés is a tolvajok számára, mivel ezek a gumiabroncsok nyomon követhetők.

KMAX S GEN-2

Áttekintés

A kormányzott tengelyhez kínált KMAX S GEN-2 gumiabroncsot optimális futásteljesítményre és a 3PMSF-jelölés követelményeinek való megfelelésre fejlesztettük ki, kiváló négy évszakos teljesítmény és fokozott tapadás mellett. Az abroncs 9 méretben lesz elérhető.

Méretek:

  • 295/80R22.5KMAX S GEN-2HL 154/149M
  • 315/80R22.5KMAX S GEN-2 156/150L 154/150M
  • 315/70R22.5KMAX S GEN-2HL 156/150L
  • 385/65R22.5KMAX S GEN-2 160K/158L
  • 295/60R22.5 KMAX S GEN-2 150/147K 149/146L
  • 315/60R22.51 KMAX S GEN-2HL 154/148L
  • 385/55R22.5KMAX S GEN-2 160K/158L
  • 355/50R22.51 KMAX S GEN-2HL 156K
  • 375/45R22.51 KMAX S GEN-2 156L

A futófelület-kialakítás és az IntelliMaxRib technológia

A KMAX GEN-2 ugyanolyan kimagasló futásteljesítményt garantál, mint elődei, kiegészítve azt a jobb tapadás előnyével.

A KMAX S GEN-2 gumiabroncsokat kétféle futófelület-kialakítás jellemzi, mérettől függően lehetnek öt-, illetve hatbordásak, továbbá a következő innovatív kialakítási jellemzőkkel és előnyökkel bírnak:

  • A Goodyear ennél a gumiabroncsnál az IntelliMaxRib futófelület-technológiát alkalmazta Flexomatic lamellákkal.Amikor a gumiabroncs végiggördül a nyomvonalán, a középső mintaárkokban lévő merevítőhidak összekapcsolódnak, ezáltal merevebb formát hozva létre és korlátozva a kopást a pontos kezelhetőség és a kimagasló futásteljesítmény érdekében.
  • A gumiabroncs forgása során a Flexomatic lamellák szintén merevebbé teszik a blokkokat, rövid féktávolságot biztosítva a gumiabroncs teljes élettartama alatt. Mindez kimagasló futásteljesítményt jelent üzemanyag-takarékos, alacsony gördülési ellenállással ötvözve.

Karkaszforma

A KMAX S GEN-2 gumiabroncs optimalizált karkaszformája állandó és szabályos nyomvonalat biztosít a terhelési körülmények széles köre mellett és a gumiabroncs teljes élettartama során. Ez szabályos futófelület-kopást garantál, különösen a vállrészeknél, valamint gondoskodik a kimagasló futásteljesítményről.

Futókeverék

A KMAX S GEN-2 gumiabroncsokban használt futókeverék kémiai összetétele és polimerhálója kismértékű hőképződést és kimagasló kopásállóságot biztosít.A keverék alacsony gördülési ellenállást és a futófelület optimalizált kopási teljesítményét garantálja kimagasló futásteljesítmény és üzemanyag-hatékonyság mellett.

A különböző méretű, kormányzott tengelyhez kifejlesztett KMAX S GEN-2 gumiabroncsok mérettől függően a következő, európai uniós címkebesorolásokat kapják3: „B” vagy „C” besorolást az üzemanyag-hatékonyság, „B” besorolást a nedves tapadás, és egy vagy kettő hullámvonalat a külső zajszint szempontjából.

Legyen az Ön szervize is Csapatunk tagja!

További információért keressen minket:

Sipőcz Győző
Tel.: +36 70 376 3964
E-mail: gyozo_sipocz@goodyear.com

Pál Miklós 
Tel.: +36 70 371 2302
E-mail: miklos_pal@goodyear.com

Miért éppen bennünk bízzon a többiek helyett?

Premio Abroncs és Autószerviz Hálózat 1996-ban jelent meg az európai piacon olyan csoportként, mely a szervizállomásain keresztül nyújtott szolgáltatásokra szakosodott. A szolgáltató csoport modern szervizállomásain a Premio személyre szóló megoldásokat és tanácsokat nyújt az autóvezetőknek abroncsokfelnik és autószerviz szolgáltatások tekintetében, valamint teljes körű szolgáltatásokat a motorok terén. A Premio Abroncs és Autószerviz mindig arra törekszik, hogy ügyfelei 100%-ig elégedettek legyenek. Minden Premio szervizállomásnak rendelkeznie kell modern létesítményekkel, munkacsapatainak műszakilag képzettnek kell lenniük, és csakis a legjobb minőségű termékeket és az ügyfél számára barátságos megoldásokat kínálhatnak. A Premio csak akkor garantálhatja az egyöntetűen jó minőségű szolgáltatásokat ügyfeleinek, ha ezeknek a követelményeknek megfelel – függetlenül attól, hogy Ön melyik szervizállomást látogatja.

Premio Abroncs és Autószerviz csoportot, mint koncepciót a GD Handelssysteme GmbH & CO.KG GDHS dolgozta ki azzal a céllal, hogy eleget tegyen a minden autóvezető részéről egyre növekvő követelményeknek, akik kiváló színvonalú szolgáltatásokat várnak el. Miután 1995-ben sikeresen indították útnak az első német kedvezményes abroncshálózatot Quick Abroncsdiszkont márkanéven, a GDHS a Premio márkanévvel megerősítette pozícióját, mint a legsikeresebb német minta az abroncsok kiskereskedelmi üzletágában. Ma a GDHS már több mint 30 éves nyomon követhető tapasztalattal rendelkezik ebben az üzletágban.

A GDHS a Goodyear GmbH & CO. KG. egyik teljes tulajdonú leányvállalata. A Goodyear globális abroncsgyártó cégként több mint 100 éves fennállása után büszke lehet a cég ebben az üzletágban elért sikereire. 350 Grand Prix győzelemmel a háta mögött a Forma-1 versenypályákon, a Goodyear 84 gyártóüzemmel rendelkezik 26 országban szerte a világban, mintegy 100.000 alkalmazottal, kirendeltségekkel 42 országban és fejlesztő központokkal az Egyesült Államokban, Japánban és Luxemburgban.

Premio-hoz hasonló, az ügyfelekre összpontosító kiskereskedelmi hálózatok alapját a Goodyear már 1956-ban lefektette, amikor létrehozta első üzlethálózatát az Amerikai Egyesült Államokban.

Ezt olvasta már?

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − kettő =