Már Hankook abroncsokon segítenek a mindennapok hősei

Rate this post

2019-ben immár nyolcadik alkalommal hirdette meg nagyszabású Abroncsadományozási Programjáta Hankook Tire Magyarország Kft.

2019-benimmár nyolcadik alkalommal hirdette megnagyszabású Abroncsadományozási Programjáta Hankook Tire Magyarország Kft.

Gyermekmentő szolgálatok, tűzoltó egyesületek, mozgáskorlátozottakat segítő alapítványok is szép számmal szerepelnek azok között a szervezetek között, melyek járműveire a Hankook egyedülálló Abroncsadományozási Programja keretében idén is vadonatúj prémium abroncsok kerülhettek. Az ország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezésének eredményeként 2019-ben a vállalat több, mint 2300 gumiabroncsot adott át, ezzel támogatva több száz civil szervezet mindennapi munkáját. Az idei évben 8. alkalommal meghirdetett országos akció lezárásaként a Hankook három kisorsolt szervezet számára házhoz szállította és fel is szerelte az új garnitúrákat.

A hazánkban egyedülálló kezdeményezés keretében az abroncsgyártó olyan közhasznú alapítványoknak, egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek tevékenységükkel a társadalom számára fontos, sokszor életmentő feladatokat látnak el. A pályázati időszak lezárultával a Hankook több, mint2300db abroncsot juttatott el összesen 237 regionális és három országos szervezet számára.

A nyár elején meghirdetett felhívásra idén is több száz pályázat érkezett. A regionális szervezetek 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatták be igényüket. A vállalat kiemelt célkitűzése a felelős mobilitás és a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtése, ezért az elmúlt évek gyakorlatát követve idén is lehetővé tette, hogy a korábbi évek nyertesei újabb pályázatot nyújtsanak be.

Mint minden évben, az idei támogatottak között is számos nagycsaládosokat segítő, betegeket gondozó, tűzoltó, mentő és polgárőr egyesület található. Természetesen a kiemelt fontosságú feladatokat ellátó intézmények – így az Országos Mentőszolgálat, a Magyar Vöröskereszt és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága – is szerepelnek a nyertesek hosszú listáján. A vállalat emellett idén – rendhagyó módon – három szervezetet sorsolt ki, melyeknek egy személyes látogatás alkalmával nem csupán házhoz szállították, de fel is szerelték helyben az új gumikat. A sorsolás nyertesei – a budapesti székhelyű Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alapítvány, a szintén fővárosi Civitan Club Budapest-Help Egyesület és a balassagyarmati Cserhát Különleges Mentőcsoport – örömmel fogadták a felajánlást, és járműveikre még a komoly fagyok beállta előtt felkerültek a kiváló minőségű és biztonságos abroncsok.

A Hankook felelős magyarországi vállalatként és gumiabroncs gyártóként egyaránt fontos feladatának tekinti, hogy részt vállaljon a segítő közösségek fejlesztésében és munkájuk támogatásában. A társadalmi felelősségvállalás jegyében indult 2012-ben az Abroncsadományozási Program is, mely a regionális nonprofit szervezetek mellett országos hatáskörű intézmények számára azonos feltételek mellett kínál pályázati lehetőséget.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 17 =