Gumiabroncsokkal támogat az Apollo Tyres

Rate this post

Az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyára a kezdetektől fogva hisz a társadalmi felelősségvállalás fontosságában, és kiáll az olyan fontos ügyek mellett, melyekkel hozzájárulhat a helyi közösségek életminőségének javításához.

Gumiabroncsokkal támogatja a koronavírus-járvány frontvonalában dolgozók munkáját az Apollo Tyres

A vállalat ezúttal a koronavírus-járvány elleni küzdelem frontvonalában dolgozó mentősök, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat kollégáinak munkáját támogatta adományával – összesen hat szett gumiabronccsal.

„Nagyon fontosnak tartjuk támogatni a koronavírus-járvány megfékezésére irányuló erőfeszítéseket. Így a kollégáink biztonsága érdekében tett óvintézkedések bevezetése mellett a környező egészségügyi intézmények munkáját is szerettük volna segíteni. Ennek eredményeképp a múlt héten a gyöngyösi mentőállomás, valamint az Országos Vérellátó Szolgálat vehette át a vállalatunk által felajánlott gumiabroncsokat. Az átadás során természetesen kiemelt figyelmet fordítottunk a biztonsági szabályok betartására” – mondta el Muczán Krisztina, a vállalat HR igazgatója.

Az adománynak köszönhetően a gyöngyösi mentőállomás négy járművére kerülhettek új gumiabroncsok. Az Országos Vérellátó Szolgálat esetében pedig az egri és a salgótarjáni területi szervezet gépjárművei gazdagodtak egy-egy nyári szettel.

Az Apollo Tyres nem első alkalommal támogat ilyen irányú ügyeket, a gyöngyösi mentőállomás számára például már ezt megelőzően is adományozott a cég gumiabroncsokat. Korábban a vállalat önkénteseiből álló csapat festéssel segítette a gyöngyösi Bugát Pál Kórház felújítását, majd egy játszószoba kialakításával is támogatták az intézményt. A gyárban ezen kívül évente négyszer szerveznek véradást, a cég dolgozói ezzel nagyjából 700 beteget segítenek hozzá a gyógyuláshoz évente.

Az Apollo Vredestein vállalatról

Az Apollo Vredestein BV Európában és az Egyesült Államokban évente hétmillió csúcsminőségű gumiabroncsot gyárt és értékesít személygépkocsikhoz, kétkerekű járművekhez, teherautókhoz, valamint mezőgazdasági és ipari gépekhez. Az Apollo Vredestein az Apollo Tyres Ltd. multinacionális abroncsgyártó nagyvállalat része, amely Indiában, Hollandiában és Magyarországon is rendelkezik gyártó egységekkel. Az Apollo Tyres Ltd. két globális márkanéven – Apollo és Vredestein – forgalmazza termékeit. A vállalat gumiabroncsai a márkás, exkluzív és termékek sokaságát forgalmazó ellátóközpontok kiterjedt hálózatának köszönhetően több mint 100 országban érhetőek el.

További híreket gumiabroncsokról a megjelenés pillanatában >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.
File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy × négy =