A Firestone PERFORMER EXTRA 20%-kal hosszabb élettartamú abroncs

Rate this post

A Firestone PERFORMER EXTRA abroncs 2020 júliusától kezdve fog fokozatosan megjelenni az európai piacon. 43 különböző méretben, 20 és 42 col között.

  • A népszerű Firestone PERFORMER 85 és 70 abroncsokra épülő új Firestone PERFORMER EXTRA 20 százalékkal hosszabb élettartamot kínál.(1)
  • Az abroncs hosszabb élettartama segít a környezeti lábnyom és a hosszú távú üzemeltetési költségek csökkentésében, miközben javítja az üzleti hatékonyságot.
  • A gumiabroncs 2020 júliusától kezdve fog fokozatosan megjelenni az európai piacon 43 különböző méretben.

[1] Az elődökhöz, a Firestone PERFORMER 85-höz és 70-hez képest. A Bridgestone/Firestone K+F központjában végzett ellenőrzött laboratóriumi mérések alapján (DIN koptató teszt) (Gyorsított öregedési teszt).

A Firestone újabb mérföldkőhöz érkezett

A Firestone, amely a mezőgazdasági abroncsok piacán több mint 100 éve egyet jelent az erővel és a megbízhatósággal. Újabb mérföldkőhöz érkezett. Ezen az úton haladva kiváló teljesítményt és jó minőségű termékeket kínál az európai mezőgazdasági termelőknek az új tartós PERFORMER EXTRA abroncsok formájában.

A népszerű Firestone PERFORMER 85 és 70 abroncsokra épülő PERFORMER EXTRA egy fokozott kopásállóságú keverék eredménye, amely az abroncs élettartamát 20 százalékkal növeli az elődeihez képest. Az abroncs hosszabb élettartama segít a környezeti lábnyom és a hosszú távú üzemeltetési költségek csökkentésében, miközben javítja az üzleti hatékonyságot.

A Firestone nem csak azért jobb, mert tovább használható. Az abroncs kettős szögben elrendezett kapaszkodó bordái kiváló húzóerőt biztosítanak. A megnövelt teherbírás nagyobb terhelhetőséget biztosít, mint számos versenytárs termék. Elődeihez hasonlóan a Firestone PERFORMER EXTRA abroncs tervezése során is a megbízhatóság volt az elsődleges szempont. Az abroncs öntisztító futófelületet kapott a kiváló húzóerő érdekében. Ez jobb üzemanyag-hatékonyságot is biztosít. A rugalmas köpeny kevésbé tömöríti a talajt, és javítja a jármű kezelhetőségét és kényelmét az úton is.

Az abroncsot a Bridgestone Olaszországban működő európai K+F központjában fejlesztették ki

Az abroncsot a Bridgestone Puente San Miguelben található spanyolországi üzeme gyártja. Mivel a PERFORMER és a PERFORMER EXTRA abroncs-családok méretei azonosak, szabadon cserélgethetők egy járművön és ugyanazon a tengelyen is. A Firestone PERFORMER 85 és 70 abroncsokhoz hasonlóan, a PERFORMER EXTRA is alkalmazható a legtöbb mezőgazdasági vontatón.

“A Firestone a vállalat megalapítása óta szívén viseli azt, hogy segítsen a földműveléssel foglalkozóknak– Harvey Firestone maga is egy farmon született,” mondja Mark Sanders, mezőgazdasági értékesítési vezető, Bridgestone EMIA. “Ezért a mai napig arra törekszünk, hogy erős és megbízható termékek előállításával kielégítsük a gazdák igényeit. A Firestone PERFORMER EXTRA, amely a népszerű PERFORMER termékcsalád legújabb tagja, rendelkezik az elődei minden előnyös tulajdonságával, de jelentősen hosszabb élettartamot kínál. A 20 százalék1 óriás különbség, és valóban költségmegtakarítást fog jelenteni azoknak a gazdáknak, akik úgy döntenek, hogy hatékonyabb és fenntarthatóbb módon kívánnak működni a Firestone abroncsokkal.”

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − tizennégy =