Legfrissebb hírek

Új vezetők a Bridgestone Mobility Solutions üzletágának élén

Rate this post

A Bridgestone Jan-Maarten de Vries személyében új vezérigazgatót (CEO), Michiel Wesseling személyében pedig új műveleti igazgatót (COO) nevezett ki Mobility Solutions üzletága élére.

Schmidt vezette a Web fleet Solutions-t (korábban TomTomTelematics), amely irányítása alatt Európa vezető telematikai cégévé vált. A Bridgestone számára a Web fleet 2019 eleji megvásárlása fontos mérföldkő volt, ugyanis ezzel is közelebb került ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be a fenntartható mobilitás területén. Schmidt az akvizíció után is meghatározó szerepet játszott a két vállalkozás sikeres integrációjában, valamint a Mobility Solutions (mobilitási megoldások) üzletág létrehozásában és vezetésében, amely azóta is a Bridgestone erősödő digitális mobilitási megoldásaiért felelős.

A társalapító azért hagyja el a Bridgestone-t, hogy új kihívásokba fogjon; hogy tapasztalatát és tudását fiatal vállalkozókkal és induló startupokkal ossza meg. Helyette az a Jan-Maarten de Vries lesz az üzletág új vezérigazgatója, aki júliusban a Mobility Solutions adatmegoldásokra és innovációra specializált üzletágának alelnökeként csatlakozott a vállalathoz. A Bridgestone előtt De Vries globális stratégiai és marketing vezetői szerepet töltött be a WABCO-nál, a TomTomnál és a Philipsnél.

Jan-Maarten de Vries lesz az üzletág új vezérigazgatója, aki júliusban a Mobility Solutions adatmegoldásokra és innovációra specializált üzletágának alelnökeként csatlakozott a vállalathoz. A Bridgestone előtt De Vries globális stratégiai és marketing vezetői szerepet töltött be a WABCO-nál, a TomTomnál és a Philipsnél.
Jan-Maarten de Vries

Mellette egy újonnan létrehozott pozícióban, az üzletág műveleti igazgatójaként Michiel Wesseling erősíti a vezetőséget, aki az üzletág operatív folyamataiért és a kapcsolódó támogató funkciókért lesz felelős. Pályafutásának utolsó 11 évét a Web fleet Solutions-nél töltötte, ebből több mint nyolc évig pénzügyi és üzemeltetési alelnökként.

Michiel Wesseling erősíti a vezetőséget, aki az üzletág operatív folyamataiért és a kapcsolódó támogató funkciókért lesz felelős. Pályafutásának utolsó 11 évét a Web fleet Solutions-nél töltötte, ebből több mint nyolc évig pénzügyi és üzemeltetési alelnökként.
Michiel Wesseling

Azáltal, hogy a Bridgestone Thomas Schmidt helyére egy erős, egymást jól kiegészítő vezetőkből álló csapatot állított, biztosítja az üzletmenet folytonosságát, a jelenlegi stratégia megerősítését és az új koncepciók gyorsabb bevezetését. A fenti változások 2021. január 1-jétől érvényesek.

Laurent Dartoux, a Bridgestone EMIA vezérigazgatója a következőképp kommentálta a bejelentést:

„Thomas az iparágunkban töltött hosszú karrierje során nemcsak a Web fleet Solutions-re vagy a Bridgestone-ra volt hihetetlen hatással, hanem általában véve a mobilitásra is. Igazi úttörő, akinek energiája, kapcsolati hálója és szakértelme páratlan. Hiányozni fog a cégnek, de tudom, hogy rengeteget tud majd segíteni a fiatal vállalkozóknak. Jan-Maarten és Michiel olyan tapasztalt és motivált vezetők, akik a Bridgestone Mobility Solutions üzletágának új korszakát képviselik a digitális mobilitás egy nagyon fontos időszakában. A házon belüli tehetségek ismét a legjobb helyen kamatoztatják szakértelmüket.”

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Continental és a DeepDrive

File GáborA gumiabroncsok szóvivőjeinfo(kukac)gumipiacmagazin.hu https://www.continental.com/en/press/press-releases/20231005-deepdrive/ A gumiabroncs teszteket itt találod >>> Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

19 + öt =