Új vezetők a Bridgestone Mobility Solutions üzletágának élén

Rate this post

A Bridgestone Jan-Maarten de Vries személyében új vezérigazgatót (CEO), Michiel Wesseling személyében pedig új műveleti igazgatót (COO) nevezett ki Mobility Solutions üzletága élére.

Schmidt vezette a Web fleet Solutions-t (korábban TomTomTelematics), amely irányítása alatt Európa vezető telematikai cégévé vált. A Bridgestone számára a Web fleet 2019 eleji megvásárlása fontos mérföldkő volt, ugyanis ezzel is közelebb került ahhoz, hogy vezető szerepet töltsön be a fenntartható mobilitás területén. Schmidt az akvizíció után is meghatározó szerepet játszott a két vállalkozás sikeres integrációjában, valamint a Mobility Solutions (mobilitási megoldások) üzletág létrehozásában és vezetésében, amely azóta is a Bridgestone erősödő digitális mobilitási megoldásaiért felelős.

A társalapító azért hagyja el a Bridgestone-t, hogy új kihívásokba fogjon; hogy tapasztalatát és tudását fiatal vállalkozókkal és induló startupokkal ossza meg. Helyette az a Jan-Maarten de Vries lesz az üzletág új vezérigazgatója, aki júliusban a Mobility Solutions adatmegoldásokra és innovációra specializált üzletágának alelnökeként csatlakozott a vállalathoz. A Bridgestone előtt De Vries globális stratégiai és marketing vezetői szerepet töltött be a WABCO-nál, a TomTomnál és a Philipsnél.

Jan-Maarten de Vries lesz az üzletág új vezérigazgatója, aki júliusban a Mobility Solutions adatmegoldásokra és innovációra specializált üzletágának alelnökeként csatlakozott a vállalathoz. A Bridgestone előtt De Vries globális stratégiai és marketing vezetői szerepet töltött be a WABCO-nál, a TomTomnál és a Philipsnél.
Jan-Maarten de Vries

Mellette egy újonnan létrehozott pozícióban, az üzletág műveleti igazgatójaként Michiel Wesseling erősíti a vezetőséget, aki az üzletág operatív folyamataiért és a kapcsolódó támogató funkciókért lesz felelős. Pályafutásának utolsó 11 évét a Web fleet Solutions-nél töltötte, ebből több mint nyolc évig pénzügyi és üzemeltetési alelnökként.

Michiel Wesseling erősíti a vezetőséget, aki az üzletág operatív folyamataiért és a kapcsolódó támogató funkciókért lesz felelős. Pályafutásának utolsó 11 évét a Web fleet Solutions-nél töltötte, ebből több mint nyolc évig pénzügyi és üzemeltetési alelnökként.
Michiel Wesseling

Azáltal, hogy a Bridgestone Thomas Schmidt helyére egy erős, egymást jól kiegészítő vezetőkből álló csapatot állított, biztosítja az üzletmenet folytonosságát, a jelenlegi stratégia megerősítését és az új koncepciók gyorsabb bevezetését. A fenti változások 2021. január 1-jétől érvényesek.

Laurent Dartoux, a Bridgestone EMIA vezérigazgatója a következőképp kommentálta a bejelentést:

„Thomas az iparágunkban töltött hosszú karrierje során nemcsak a Web fleet Solutions-re vagy a Bridgestone-ra volt hihetetlen hatással, hanem általában véve a mobilitásra is. Igazi úttörő, akinek energiája, kapcsolati hálója és szakértelme páratlan. Hiányozni fog a cégnek, de tudom, hogy rengeteget tud majd segíteni a fiatal vállalkozóknak. Jan-Maarten és Michiel olyan tapasztalt és motivált vezetők, akik a Bridgestone Mobility Solutions üzletágának új korszakát képviselik a digitális mobilitás egy nagyon fontos időszakában. A házon belüli tehetségek ismét a legjobb helyen kamatoztatják szakértelmüket.”

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A Continental által partnerekkel közösen kifejlesztett összetett folyamat során az elhasználódott gumiabroncsokból származó gumit újrahasznosítják és úgy dolgozzák fel, hogy az új gumikeverékek komponenseként újra felhasználható legyen.

Újrahasznosított gumi

Újrahasznosított gumi, rizshéj és műanyag palackok: fenntartható anyagok a gumiabroncsgyártásban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük