A KAMAZ-Master csapata Goodyear gumikkal a Dakar ralin

Rate this post

A KAMAZ-Master csapat hivatalos abroncsszállítójaként a jövőben is a Goodyear lesz, a vállalat meghosszabbította együttműködését a versenycsapattal.

A KAMAZ-Master csapat hivatalos abroncsszállítójaként a jövőben is a Goodyear lesz, a vállalat meghosszabbította együttműködését a versenycsapattal.

Mindkét partner további sikereket vár a közös munkától, és dobogós helyezés elérésére törekszenek a világ egyik legnagyobb kihívást jelentő motorsport versenyén, a Dakar ralin.

A Goodyear abroncsokkal felszerelt KAMAZ-master kamionok november 22-én indultak útnak Szaúd-Arábiába

A kamionok általában olyan sztenderd abroncsokkal felszerelve indulhatnak a ralin, melyek a fogyasztók és a flották számára is elérhetők.  A 2020-as verseny után a KAMAZ-Master csapat kimondottan pozitív tapasztalatokról számolt be a Goodyear ORD Off Road abroncsok kiváló teljesítményével és tartósságával kapcsolatban. Az abroncsok tökéletes választásnak bizonyultak, és a legváltozatosabb körülmények közt is megbízhatóan teljesítettek és támogatták a csapat teljesítményét az első és a második helyezések elérésében.

„A KAMAZ-Master csapat eredményei igazolják, hogy terepre szánt termékeink jobb húzóereje és masszív karkasz kialakítása a legnehezebb körülmények közt is garantálja a sikert. Ugyanezeket az előnyös tulajdonságokat bármely egyéb Goodyear abroncs is biztosítja, függetlenül attól, hogy az adott terméket közútra vagy terepre, és ezen belül milyen feladatra fejlesztették ki”

nyilatkozta Maciej Szymanski, a Goodyear haszongépjárműabroncs-ágazatának európai marketingigazgatója.

„A flották és vállalatok menedzselésére is tekinthetünk úgy, mintha egy versenyen élmezőnyében lévő csapatot támogatnánk.  Számos szempontot figyelembe kell venni, hogy a vevői igényeket a legmagasabb minőségben, időre ki tudjuk elégíteni, miközben a flotta hatékonyságát is optimális szinten kell tartani. Akárcsak a Dakar ralin, itt is fontos, hogy számíthassunk a felszerelésre és a partnereinkre.”

„Nehéz év áll mögöttünk.  A világjárvány hatással volt a csapat tréningprogramjára, és megnehezítette a kamionok felkészítését is. Az elmúlt szezonra visszatekintve elmondhatjuk, hogy példátlan feszült, hektikus időszakon vagyunk túl. Hálásak vagyunk a partnereinknek, hogy a nehézségek ellenére is kitartottak mellettünk!”

– tette hozzá Vlagyimir Csagin, a KAMAZ-Master csapat vezetője.

Készen állunk a versenyre. A kamionok rendkívül megbízhatóak, és a legmodernebb technológiával szereltük fel azokat. A Dakaron ismét a legjobb formánkat hozzuk majd, és biztosan nem okozunk csalódást partnereinknek és rajongóinknak!”

A csapat sokat vár az új, fejlett műszaki megoldásoktól, valamint a továbbfejlesztett alkatrészektől és a szerelvényektől, melyekkel a 2021-es Dakar ralira készülő KAMAZ-Master kamionokat felszerelték. A kamionok elindultak Marseille-be, a dél-francia kikötővárosba, ahonnan a ralin részt vevő járműveket az Arab-félszigetre szállítják.

A 43. Dakar rali január 3-án kezdődik a szaúd-arábiai Dzsiddában.

Az Arab-félsziget sivatagjaiban megtett kör után a verseny a Vörös-tenger partján ér véget január 15-én. Az útvonal a résztvevők számára teljesen új. A versenyzőknek a legelső naptól a legutolsóig hatalmas dűnékkel, valamint sziklás kanyonokkal és gyors szakaszokkal kell megküzdeniük. Ezek mind-mind eltérő kihívások elé állítják a kamionokat, az abroncsokat és a versenyzőket egyaránt.

Idén a KAMAZ-Master négy KAMAZ-43509 versenykamiont indít a Dakaron. A csapat tagjai Andrej Karginov, Dakar bajnok és a 2019-es Selyemút rali győztese, valamint Anton Shibalov, Ajrat Margyejev és Dimitrij Szotnyikov. A kiváló versenyzők bizonyosan öregbítik a csapat hírnevét a kamionosok közt ezen az ismert és nehéz versenyen.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 17 =