Dunlop SP247 négy évszakos pótkocsi gumiabroncs

A Dunlop bevezeti új SP247 pótkocsiabroncs termék palettáját, amely fokozott négy évszakos teljesítményt, nagy futásteljesítményt és alacsony kilométerköltséget biztosít a flották számára.

A Dunlop bevezeti új SP247 pótkocsiabroncs termék palettáját, amely fokozott négy évszakos teljesítményt, nagy futásteljesítményt és alacsony kilométerköltséget biztosít a flották számára.

„A Dunlop SP247 termékcsaládja rendkívül sokoldalú, egyaránt optimális megoldás a távolsági és helyközi áruszállításhoz, úgy a városi mint a komoly kihívást jelentő közúti körülményeket”

nyilatkozta Maciej Szymanski, a Goodyear haszongépjárműabroncs-ágazatának európai marketingigazgatója.

„Az új termékkollekció kiváló téli használatra is miközben, nem az egyéb teljesítménybeli kritériumok terén is magas fokon teljesít. Az SP247 maximálisan megfelel a legszigorúbb európai, téli abroncsokra vonatkozó jogszabályoknak, így a „három hegycsúcs, hópihe” vagyis a 3PMSF kritériumainak is.” 

Masszív kialakítás a hosszú élettartamért

A Dunlop SP247 robusztus 5, illetve 6 bordás kialakítású modellként. A legújabb technológiai jellemzők közé tartozik az erős és tartós karkasz felépítés, a mély lamellák és az üzemanyag-takarékos, a kopásnak rendkívül ellenálló futókeverék. A termékcsalád teljes mértékben újrafutózható. Az optimalizált bordaelrendezés egyenletes felületi nyomáseloszlást nyújt és biztosítja a vállak robusztusságát.

A futófelületi profil lamellái a teljes mintamélység kétharmadáig tartanak, vagyis túlnyúlnak az 50%-os kopottsági szinten. Az ennek köszönhető az extra kapaszkodóélek összekapcsolódnak az útfelülettel, ezáltal optimalizált tapadási teljesítményt biztosítanak, amely kitart az abroncs élettartamának végső szakaszáig. Az új termék sérülésekkel és kopással szembeni ellenállósa tovább fokozza az élettartamot és a futásteljesítményt.


A futókeverék kémiai összetétele és polimerhálózata kevesebb energiát és üzemanyag-fogyasztást igényel az üzem közben szabályozott gördülési ellenállás miatt.

Négy évszakos képességek és 3PMSF-jelölés

Az új Dunlop SP247 fokozott négy évszakos képességeket biztosít minden méret esetén. Mindegyikén megtalálható az M+S, illetve a „három hegycsúcs, hópihe” (3PMSF) jelölés is. A Dunlop teljesítette a legszigorúbb EU-s szabályozások követelményeit anélkül, hogy kompromisszumokra kényszerült volna a teljesítmény olyan kulcsfontosságú területein, mint például a rövid féktávolság és a jó tapadás nedves útfelületen az abroncs teljes élettartama során, a gördülési ellenállás vagy a futásteljesítmény.

Európában a progresszív téli gumiabroncs-szabályozások 3PMSF-jelölésű termékeket írnak elő a kormányzott és hajtott tengely mellett a pótkocsitengelyen is. Az Európában működő flottáknak kiemelt érdeke, hogy 3PMSF-jelölésű abroncsokkal szereljék fel a járműveket, mivel az ilyen termékek a helyi jogi előírásoktól függetlenül megfelelők.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A promobil tesztjének eredményei lényegében megerősítették a VanContact 4Season az Autobild reisemobil 2020-as négyévszakos abroncstesztjén elért remek teljesítményét. Ezen a teszten is a Continental négyévszakos abroncsa bizonyult a legjobbnak, a tesztelők „példás” értékeléssel látták el

Continental VanContact 4Season

A VanContact 4Season-t, az Autobild reisemobil 2020-as négyévszakos abroncstesztjén elért teljesítményét megerősítették

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennégy − hat =