Vredestein Ultrac – nyári gumiabroncs

Rate this post

A Vredestein bemutatta az Ultrac nyári gumiabroncsok teljesen új kínálatát, melynek tagjai nedves és száraz körülmények között is kategória első teljesítményt nyújtanak.

A Vredestein bemutatta az Ultrac nyári gumiabroncsok teljesen új kínálatát, melynek tagjai nedves és száraz körülmények között is kategória első teljesítményt nyújtanak.
  • Kategóriaelső a nedves és száraz körülmények között mutatott teljesítménye alapján
  • Jobb üzemanyag-hatékonyságot és alacsonyabb károsanyag-kibocsátást biztosít, mint elődje
  • A továbbfejlesztett kényelem, dinamizmus és akusztikai jellemzők szintén fontosak voltak a Vredestein mérnökei számára

Az Apollo Tyres Enschedében, Hollandiában található globális kutatási és fejlesztési központjában, a biztonság és a kényelem szem előtt tartásával kifejlesztett új Ultrac gumiabroncsok 15 és 18 hüvelyk közötti mérettartományban kaphatók, így számos családi és kompakt autóhoz ideális választást jelentenek.

15%-kal jobb teljesítmény

A Vredesteintől megszokott karakteres és tetszetős megjelenés mellett a teljesen megújult Ultrac abroncskínálat tagjai páratlan kezelhetőséget és kanyarvételt biztosítanak nagy sebesség esetén is. 15%-kal jobban teljesítenek száraz és nedves útfelületeken, mint elődeik. Ez a szögletesebb futófelületet biztosító továbbfejlesztett abroncsüregnek, a merevebb futófelület-mintázatnak és központi bordának. Az oldalirányú barázdáknak köszönhető, melyek együttese javítja a kormányzási reakciót és precizitást, ami biztonságos és dinamikus vezetési élményt tesz lehetővé. Emellett az új abroncsok 5%-kal jobb mutatókkal rendelkeznek a gördülési ellenállás terén, ami javítja az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti a CO2-kibocsátást.

10%-kal jobb fékezési teljesítmény

A Vredestein innovatív kutatási és fejlesztési csapata új generációs futókeverék-technológiát használt, ami az elődökhöz képest 10%-kal jobb fékezési teljesítményt biztosít száraz és nedves útfelületen egyaránt. Ez annak köszönhető, hogy az új Ultrac gumiabroncsok 50%-kal több, multifunkcionális polimerekkel kombinált egyedi, tapadásjavító szilika- és gyantakeveréket tartalmaznak.

A kényelem elsődleges szempont

A kényelem elsődleges szempont volt a Vredestein számára, mivel a vállalat célja a vezetői élmény optimalizálása volt. A csökkentett csúcsmagasság javítja a rezgéscsillapítási képességet, az optimalizált oldalfal-felépítés és a megnövelt rugalmas zóna pedig csendesebbé teszi az utazást. Mindemellett a gumiabroncsok profilblokk-elosztását a különböző gumiabroncs-átmérőkhöz optimalizálta a vállalat a zajmentesség növelése érdekében.

„A több mint két évtizedes fejlesztésen alapuló, teljesen új Ultrac gumiabroncsok jelentős előrelépést jelentenek a kezelhetőség, a kényelem és a zajcsökkentés terén a nyári gumiabroncsok piacán.”

– mondta Yves Pouliquen, az európai értékesítési és marketingigazgató.

„Kutató és fejlesztő mérnökeink új teljesítményszinteket értek el, miközben minimalizálták a gördülési ellenállást, így olyan abroncsot alkottak, mely kategória első teljesítményt, kiemelkedő kényelmet és lenyűgöző megjelenést kínál.”

Mivel sok európai országban a nyári gumiabroncsok jelentik az első számú választást a járművezetők számára, az új Ultrac rendkívül fontos a Vredestein márka számára. A vállalat úgy hiszi, hogy az új kínálat megerősíti a márka helyzetét a legfontosabb piacokon, miközben még jobban kihangsúlyozza a Vredestein által kínált prémium teljesítménybeli jellemzőket.

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3

A PIRELLI CINTURATO ALL SEASON SF3 GYŐZTE AZ AUTO BILD SPORTHELYEK ÉS ALVOLANTE ÖSSZEHASONLÍTÓ TESZTEIT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 + nyolc =