Az új GT Radial SportActive 2

Rate this post

A Giti Tire új európai UHP abroncsa, a GT Radial SportActive 2 esetében körülbelül 15%-kal jobb a nedves fékezés, valamint 10%-kal jobb a nedves utakon való vezethetőség és a vízen való felúszással szembeni ellenállás.

Az új GT Radial SportActive 2 jelentősen jobb teljesítményt nyújt nedves utakon
A GT Radial SportActive 2 kezdetben 14 méretben lesz elérhető 16-20”-os felniméretben, 205-275-ös szélességgel, 35-55-ös átmérőkkel és W-Y sebességindexekkel.

Az eredeti GT Radial SportActive-hoz képest mért teljesítménybeli előrelépések közé tartozik a futásteljesítmény 5%-os javulása a menetjellemzőktől függően, valamint a mindössze 69 dB-es külső zajszint.

A lenyűgöző fejlesztések eredményeként a gumiabroncs a teljes mérettartományban „A” besorolású nedves tapadást ért el, valamint „B-E” besorolást kapott gördülési ellenállás terén az EU-s abroncscímkén.

A GT Radial SportActive 2 kezdetben 14 méretben lesz elérhető 16-20”-os felniméretben, 205-275-ös szélességgel, 35-55-ös átmérőkkel és W-Y sebességindexekkel.

Bizonyos járműspecifikus gumiabroncsok oldalfala SUV jelöléssel lesznek ellátva, amely a felhasználási területüket jelzi.

A céljárművek közé tartoznak a C, D és E szegmensbe tartozó autók és sportorientált terepjárók, például a VW Golf és a Ford Focus, a Mercedes C osztály, a BMW 3 sorozat és a VW Passat, valamint az Audi A6 és a Mercedes E osztály.

A GT Radial SportActive 2-t úgy tervezték, hogy pontos kormányozhatóságot biztosítson kiváló nedves és száraz tapadással, hosszan tartó futásteljesítménnyel és magabiztos, élvezetes vezetési élménnyel.
A gumiabroncs a legújabb összetett technológiával készült, amely a kategóriájában a legjobb UHP gumiabroncs-út érintkezést biztosítja. Végső soron azonnali tapadást és hosszú távú homogén gumiabroncs-élettartamot nyújt.

A tervezési jellemzők közé tartozik – a futófelület szélességétől függően – négy vagy öt hosszanti mintaárok a jobb vízelvezetésért. Míg a mikro-szivattyúk szívóhatást eredményeznek a további tapadás érdekében, az optimalizált mintázat pedig alacsony zajszintet és fokozott vezetési kényelmet biztosít.
A GT Radial SportActive 2-t a Giti Tire hannoveri Európai Kutatási és Fejlesztési Központjában tervezték és fejlesztették ki. A tesztelés pedig a vállalat MIRA létesítményében (Egyesült Királyság), valamint német és spanyol helyszíneken zajlott.

Stefan Fischer, a Giti Tire Europe terméktechnológiai ügyvezetője így nyilatkozott:

„A magas szintű biztonságot és a lehető legnagyobb vezetési élményt biztosító UHP gumiabroncsra vágyó sofőrök számára tökéletes választás a GT Radial SportActive 2, amely minden területen kiválóan teljesít. Bár a jól ismert és elismert SportActive nevet viseli, egy teljesen új gumiabroncsról van szó. „A” fokozatú nedves tapadással rendelkezik a teljes PCR-tartományban, mind személygépkocsik, mind SUV járművek esetében.”

„Helyi és globális képességeinkről tanúskodik, hogy az európai kutatás-fejlesztési csapat és a gyárak ilyen magas minőségű gumiabroncsot hoztak létre a GT Radial márkától elvárt áron. Ennek előnyeit most már a forgalmazók, a kereskedők és a járművezetők is élvezhetik.”

Az ausztrál Wheels Magazin 2018-ban tartott 245/45R18-as nyári gumiabroncs tesztjén a GT Radial SportActive meglehetősen előkelő helyen landolt

Részletesen a tesztről a képre kattintva >>>

_________________________________

ALCAR Ügyfélszolgálat és TPMS szenzor tanácsadás:
06 1 430 6700, info@alcar.hu

_________________________________

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Twitter oldalunkat is megtalálhatod >>>

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

File Gábor info(kukac)gumipiacmagazin.hu +36305620602.

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu
+36305620602.

Ezt olvasta már?

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Az elektromos Porsche Taycan első szerelésű gumiabroncsa

Az első ISCC PLUS minősítéssel rendelkező, elektromos járművekhez készült Hankook-gumiabroncs az új Porsche Taycan modellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkettő − kilenc =