Eladó egy szinte új kompresszor

Rate this post
File Gábor A gumiabroncsok szóvivője info(kukac)gumipiacmagazin.hu

File Gábor
A gumiabroncsok szóvivője
info(kukac)gumipiacmagazin.hu

Egyedileg lett gyártva hozzá az erősebb kompresszorhoz való motor. Az új ára: 900.000 Ft.+Áfa. volt. Eladási ár: 630.000 Ft.+Áfa.

Egyedileg lett a motor gyártatva hozzá az erősebb motor. Az új ára: 900.000 Ft.+Áfa. volt. Eladási ár: 630.000 Ft.+Áfa.

További részletes információk: Csetényi Krisztián: 06704554557

———————————————————————–

Neked sikerült már eladni…? – Segítek!

Bizonyára Te is voltál már olyan helyzetben, amikor azon kezdtél el például gondolkodni, hogy új gumis gépeket kellene venni.

Elkezdted a keresgélést és megtaláltad álmaid berendezéseit. Ezután következett a részletesebb tájékozódás a gép műszaki adatairól és nem utolsó sorban az ÁRRÓL.

Sikerült mindenben a megfelelőt kiválasztani, sikerült megegyezni a kereskedővel,

– JÖHET AZ ÚJ GÉP!

De mi lesz a régivel?

„Elrakom tartaléknak – de hová, hisz így sincs elég helyem?”

„Szólok a gumis havernak, hátha kell neki – dehogy kell, Ő is újat szeretne!”

„Annyi ingyenes hirdetési oldal van, felrakom pár helyre – a másodiknál megunom, hogy minden honnan regisztrációt kérnek, de nem adom fel!

„Várom az eredményeket – boldog vagyok – hiszen több százan megnézték a hirdetésem,
– de még senki sem hívott fel!? – Szomorú vagyok! :-(

Mi lenne, ha közvetlenül a gumisokat értesítenéd, hogy számodra már feleslegessé váltak ezek a gépek és ELADNÁD őket? Gondolom nem riadnál meg attól, hogy pont azok az emberek keresnek meg, akik a Te gépeidet keresik megvételre. – Tudom ez pénzbe kerül, de olvasd csak miket írtak nekem!

A sok ingyenes hirdetési lehetőséggel ellentétben a GumiPiac Magazinnak, kifejezetten a gumiabroncsos szakma a célközönsége. Ezért rögtön olyan emberek elé került a hirdetésem, akik a szakmában leginkább érdekeltek.

Több gépet is hirdettem különböző hirdetési portálokon, de a konkrét megkeresések (és vétel) csak a GumiPiac Magazin hírlevél olvasói részéről érkeztek.

Így elmondhatom, hogy ez hirdetés forma (még ha pénzbe is kerül), sokkal hatékonyabb volt, mint az ingyenes vagy más egyéb hirdetési portálok.

Utánfutó és Gumicentrum KFT. – Pápa Budai NA. u. 24.

Már régóta terveztem a szerelőgépem cseréjét, gondoltam, ha sikerül eladnom a régit, akkor megrendelem az újat. Délelőtt kiment a az ajánlatom a GumiPiac Magazin hírlevél olvasóinak, délután rendeltem az új gépet!

Rábaközi Ákos – Rábaközi gumiszerviz – Székesfehérvár, Budai út 326.

Na mit szólsz ehhez?
– Most nem kell mást tenned, csak elküldeni az info@gumipiacmagazin.hu email címre az eladni kívánt gép adatait, fényképét, leírását. Add meg, hogy téged milyen elérhetőségen „zaklassanak” és Én összeállítom neked a hirdetésed, a meg beszélt időpontban pedig kiküldöm a szakma krémjének!

Leveled az info@gumipiacmagazin.hu email címre küldheted el, de amennyiben kérdésed van, nyugodtan hívj fel a +36305620602 – es telefonszámon!


A gumiabroncs teszteket itt találod >>>

Az új hírekről azonnal értesülhetsz Facebook oldalunkról is, – Kedveld!

Videó csatornánkon mindig fogsz találni valami érdekeset, iratkozz fel >>>

Instagram oldalunkat itt tudod figyelemmel kísérni >>>

Ezt olvasta már?

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Continental: biztonság és fenntarthatóság

Tokaji Vilmos, a Continental Tires Dél-kelet Európáért felelős értékesítési igazgatója szerint a fenntarthatóság kritériumrendszere és az egyre magasabb műszaki elvárások összeegyeztethetőek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + 15 =